icon

Nosohltanové ťažkosti

petravanc
Včera o 19:16

Ahojte chcem sa opytat ako dlho ste mali bolesti alebo hlien z nosohltana? A čo bol nakoniec problém. Ja sa trápim 9 mesiacov a stále neviem presne čo mi je.. mam obehanych všetkých lekárov. Alergo orl gastro, je tam podozrenie na reflux, alergia žiadna a na orl som sa nic nedozvedela tak chcem teraz vymeniť orl.
Ako dlho ste mali opuch nosohltana s hlienom? A co vám pomohlo? Vďaka

anonym_7f71e5
Včera o 20:15

Bolesť môže byť z tichého refluxu, nasaď antirefluxnú diétu. Jedz menšie porcie a vylúč hlavne kysnuté pečivo, lepok, kyslé potraviny... Nasaď probiotika.
Spi s vyvýšenou hlavou, aby boli nohy postele zvýšené 20 cm.

anonym_46ae6f
Včera o 21:39

@petravanc nemas to len teraz ked su chladne mesiace?

petravanc
autor
Dnes o 06:29
@anonym_7f71e5

Bolesť môže byť z tichého refluxu, nasaď antirefluxnú diétu. Jedz menšie porcie a vylúč hlavne kysnuté pečivo, lepok, kyslé potraviny... Nasaď probiotika.
Spi s vyvýšenou hlavou, aby boli nohy postele zvýšené 20 cm.

@anonym_7f71e5 to uz som nasadila. Ale je to len pár dni. Uvidím kedy a ci zaberie. Ťažkosti mam uz 9 mesiacov. Pochodene všetko ale posledne dni cítim nosohltan zase viac akoby bol opuchnuty samozrejme myslím na to najhoršie už. :( nevedela som ze reflux moze ísť tak prudko na nosohltan. Ale ďakujem

petravanc
autor
Dnes o 06:30
@anonym_46ae6f

@petravanc nemas to len teraz ked su chladne mesiace?

@anonym_46ae6f no ťažkosti mam 9 mesiacov. Chodím lekárom a nikto mi nepovedal ze na isto to bude toto alebo toto. Ale podozrenie na reflux. Ja sa samozrejme bojim toho najhoršieho a ano teraz ako začalo mrznut ma nosohltan boli viac akoby bol opuchnuty.