Nuclinic - žienky, máte prosím niektorá skúsenosť s vlasovou mezoterapiou ?
Na vysledky som caka dost dlho, vyse troch tyzdnov, v podstate nic som sa nedozvedela, lebo ja mám nieco s pokozkou hlavy, padajú mi z toho vlasy. Momentálne mám piatu mezoterapiu za sebou, ale slubujú ze az medzi 7-8 by sa to malo zacat zlepsovat. Tak stále verim. A ty más aky problem ak smiem vediet?
@j_jana fuu 5 az no ja sa bojim ze ci nechu len zarobit na tomto a nic z toho tebe sa to zatial niako nelepsi ? mne strasne padaju po celej hlave preriedne, ale uz tak ze ma kuty celkom a nelepsi sa to nicim uz som skusila vsetko nazoaj vsetko co sa dalo, ale teraz je to take, ze som celkom zufala, lebo vlasy umyvam kazdy den inak by som mala mastne hnusne splasnute neforemne proste ziaden uces nic, takze som sa rozhodla to riesit takto ale mam celkom obavu ci, len netahaju peniaze . Tebe navrhli tu mezoterpaiu aj v tom NUCLINIC?
Vypadavanie vlastov mam aj ja po celej hlave, tiez uplne preriedene, len ja mam problem, ze mam vlasy suche, takze umyvam najskor piaty den. V NuClinic som chodila na vitamminov injekcie do slabin, kedze som mala podrazdenu pokozku hlavy a doktorka neodporucala mezoterapiu. Ale bola som u nich na plazme z vlastnej krvi a nereagovala som dobre, kedze oni robia mezoterapiu strojovo.
@j_jana bude to asi individualne, ale moj muz uz ma za sebou asi 6 osetreni, plus pichanie vitaminov priamo do pokozky hlavy. Vlasy sice zacali rast, ale akonahle prestal chodit, tak vlasy opat vypadali. Takze ja to hodnotim skor negativne. U nas vyhodene peniaze. Ale urcite nehovorim, ze to nemoze pomoct na vas konkretny problem.
Ja chodim momentalne do DermaRevolty na vlasovu mezoterapiu, uz len z toho dovodu, ze tam ju robia rucne, nie strojovo.
Podla mna je urcite lepsie rucne ako strojovo. Zatial to vypadavanie sa moc nezastavilo. A nebola si u obycajneho dermatologa? Neurcili ti zatial nejaku diagnozu a mas porobene nejake krvne testy?
@j_jana bola 5 rokov chodim, len po takychto lekaroch krv vsetko ok hormony ok stitna zlaza ok, zelezo, b12 ok, mam len alergiu na mliecnu bielkovinu a soju ale to som vylucila uz pred dvoma rokmi z jedlanicka cize vsetko je ok a vlasy stale padaju . Bola som pred 5 rokmi ked to zacalo na trichograme u uplne protivnej dr Rasochova sa vola a ta mi povedala, ze olpesiviem to bola cela dignoza od nej totalne neprijemna zena. od vtedy teda cakam kedy teda oplesiviem zatial nemam ziadne plesinky, ale vlasy padaju brutalne . Cize mi ostava vyskusat jedine toto, ale ak je to ta andrgoenna alopecia co je muzsky typ vypadavnia vlasov, tak si myslim, ze ta mezoterpia mi nepomoze. Preto chcem ist najprv znovu na ten trichogram do Nuclinic nech mi povedia z coho to vlastne pada tak dufam ze tam urcia aspon povod toho padania
Mne padaju rok a pol,ale ja som bola na biopsii,kde mi vylucili androgennu alopeciu a aj alopeciu areata a mam potvrdene telogenne efluvium,ale nikto nevie prist na to z coho mi tie vlasy padaju. U Teba 5 rokov je uz dost dlho,cize ak budes mat androgennu alopeciu by Ti to mali zistit z toho tricholabu.....a na androgennu alopeciu sa doporucuje vlasova mezoterapia plus aktivovat na doma roztok minoxidil 5%...ale vyliecit sa to neda,len spomalit vypadavanie,ale to uz asi aj sama vies...
platila som za vstupne trichologicke vysetrenie 120 eur...v nu clinic som tusim platila 115 eur
tam je to uz 150
cize toto za 120 sa mi pozdava aj cena za 5 osetreni je lepsia 325 v nuclinic je to 600
Ked budes mat potom vysledky, tak napis ako si dopadla, drzim palce.
Tak super, som rada ze som mohla pomoct, ked budes mat vysledky z krvi, mozes sa znova ozvat. Zaujimal by ma dalsi postup..
Ahojte zienky, precitala som si celu vasu komunikaciu. Mam velmi podobny problem. Bolenie svrbenie pokozky a vypadavanie vlasov. Vyse 5 rokov. Vysledky vsetkych vysetreni v norme. Som objednana do nuclinic. Ale teraz mam pokusenie to zmenit na tu revoltu.Ako sa vam po case dari s liecbou?
@j_jana ahoj môžem sa opýtať pomohlo ti to po tých 7-8 sedeniach?

Ahoj, s vlasovou mezoterapiou priamo skusenost nemam, chodím na inu kliniku, a v NuClinic som absolovovala tricholab.