icon

Nutná dokorekcia po laserovej operácii očí

wildstorm
23. apr 2021

Ahojte, je tu niekto kto po laserovej operacii oci musel podstupit aj dokorekciu, nakolko zakrok nepriniesol 100% kvalitu zraku? Ja som pri mojich nizkych dioptriach cakala ze budem po operacii mat 100%ny zrak a namiesto toho mi po 3 mesiacoch od operacie skocil skoro na polovicu povodnych dioptrii, a to som mala nizke dioptrie. A teraz mi odporucaju dokorekciu, len sa obavam, ci sa nestane to iste.

Strana
z2
1sally12
27. sep 2023

@poisonblu bola ale len na jedno oko

poisonblu
28. sep 2023

@1sally12 ja chcem tiez iba jedno oko, prave...na to vidim horsie a na lavom uz mi vznikla dalekozrakost, tak to asi necham tak uz...a ako, dobre po operacii? mala si v jeden den vysetrenie aj operaciu? ja sa aj toho bojim, ze som si to dala v jeden den, ale moc sa to vraj neodporuca

1sally12
7. okt 2023

@poisonblu v jednom dni nie

bapi1
15. dec 2024

@poisonblu tiež sa mi po vyse 20 rokoch od operacie zhoril zrak. Dala si si robiť dokorekciu? A v akej klinike?

poisonblu
2. jan 2025

@bapi1 ano, dala...v EXCIMERI, kde mi to robili aj prvykrat

bapi1
2. jan 2025

@poisonblu ja som mala zmluvu s Corneou ake operovali ma v Excimeri lebo cCornea mala prístroj mimo SK....zavazna je teda pre mna Cornea...ale ci robia dokorekciu zdarma som nenašla nete.

poisonblu
6. jan 2025

@bapi1 sa mi zda, ze cornea nerobi..aj sestra ma corneu, ale zaroven je tam spomenuty aj excimer..neviem ci zistovala moznost dokorekcie..staci si zavolat do corney prip
excimeru a opytat sa

gabriela_obzerova
24. mar 2025

@poisonblu a ako dopadlo to druhe? Hojenie bolo rovnake ako pri prvej operacii? Som 2 tyzdne po operacii, prve 3 dni boli hrozne, uz by som nesla. Ale zrak mam do dialky na jednom oku lepsi, na druhom horsi. Plus zrazu vidim aj citat rozmazane, takze som si pohorsila operaciou. Trieskam hlavu o stenu ze som isla a modlim sa, ze sa to este zmeni tie prve tri mesiace

poisonblu
24. mar 2025

@gabriela_obzerova bolo to uplne ine, lebo v roku 2000 mi robili oci inym typom lasera...vtedy som mala prelepene oci a akoby piesok v nich..teraz som nemusela mat prelepene a nebolelo ma vobec, vecer som uz pozerala do mobilu...kym sa zrak zostril, tak to nejaky mesiac trvalo urcite...mne to urobili na -1 obe oci, ale horsie vidim do blizka, kedze tam uz nastupila dalekozrakost, ale do dialky som spokojna..to som hlavne potrebovala, lebo uz som zle videla na monitor

gabriela_obzerova
24. mar 2025

@poisonblu vdaka. No mna boleli oci neskutocne 3 dni, a to teraz, nejaky novy laser, tak celkom nerozumiem, preco. Ja som s citanim problem nikdy nemala, od operacie mam. Aj lutujem, ze som isla…

bapi1
24. mar 2025

@poisonblu pisala som, ale mail sa mi vratil a na iny nikto neodpoveda. Zrejme Cornea zanikla.

roja21
25. mar 2025

@gabriela_obzerova ja som tiež po operácii prvé tri mesiace videlo blbo na blízko a potom sa to upravilo

gabriela_obzerova
26. mar 2025

@roja21 tak to ma trosku ukludnuje 😃

Strana
z2