Nutná dokorekcia po laserovej operácii očí
Ahojte, je tu niekto kto po laserovej operacii oci musel podstupit aj dokorekciu, nakolko zakrok nepriniesol 100% kvalitu zraku? Ja som pri mojich nizkych dioptriach cakala ze budem po operacii mat 100%ny zrak a namiesto toho mi po 3 mesiacoch od operacie skocil skoro na polovicu povodnych dioptrii, a to som mala nizke dioptrie. A teraz mi odporucaju dokorekciu, len sa obavam, ci sa nestane to iste.
@1sally12 ja chcem tiez iba jedno oko, prave...na to vidim horsie a na lavom uz mi vznikla dalekozrakost, tak to asi necham tak uz...a ako, dobre po operacii? mala si v jeden den vysetrenie aj operaciu? ja sa aj toho bojim, ze som si to dala v jeden den, ale moc sa to vraj neodporuca
@poisonblu a ako dopadlo to druhe? Hojenie bolo rovnake ako pri prvej operacii? Som 2 tyzdne po operacii, prve 3 dni boli hrozne, uz by som nesla. Ale zrak mam do dialky na jednom oku lepsi, na druhom horsi. Plus zrazu vidim aj citat rozmazane, takze som si pohorsila operaciou. Trieskam hlavu o stenu ze som isla a modlim sa, ze sa to este zmeni tie prve tri mesiace
@gabriela_obzerova bolo to uplne ine, lebo v roku 2000 mi robili oci inym typom lasera...vtedy som mala prelepene oci a akoby piesok v nich..teraz som nemusela mat prelepene a nebolelo ma vobec, vecer som uz pozerala do mobilu...kym sa zrak zostril, tak to nejaky mesiac trvalo urcite...mne to urobili na -1 obe oci, ale horsie vidim do blizka, kedze tam uz nastupila dalekozrakost, ale do dialky som spokojna..to som hlavne potrebovala, lebo uz som zle videla na monitor
@poisonblu vdaka. No mna boleli oci neskutocne 3 dni, a to teraz, nejaky novy laser, tak celkom nerozumiem, preco. Ja som s citanim problem nikdy nemala, od operacie mam. Aj lutujem, ze som isla…
@gabriela_obzerova ja som tiež po operácii prvé tri mesiace videlo blbo na blízko a potom sa to upravilo
@roja21 tak to ma trosku ukludnuje 😃

@poisonblu bola ale len na jedno oko