Obavy z infarktu
Od rána pociťujem pichanie pod ľavou lopatkou, pri pohybe,sedení či státí,,.Je pravda že som včera u kaderníčky bola v takom pololahu asi 3 hodiny a moc pohodlné to nebolo, ale dva dni už pociťujem aj takú extrémnu únavu, že aj pri umývaní riadu ma vypína..Začínam sa báť že sa blíži možno infarkt, keďže google je plný týchto príznakov
Môžete ma prosím ukludniť že môže byť príčina aj niekde inde?
Som veľmi bojazlivá a rýchlo si nahováram aj ďalšie príznaky a potom si vytvorím panický atak..
Len to pichanie a ta unava ma desia
Ďakujem pekne
psychiater?
pokoj, s vysokou pravdepodobosťou to bude súvisieť , že si sedela v zlej polohe. Máš nejaké iné symptómy ako tlak na hrudi, zvracanie, potenie, trpnutie?
nemas ziaden infarkt , ale blol v lopadkovej oblasti... chod k fyzio... tie bloky vyrazaju dopredu na hrud a pocity podla googlu najma mozu byt na infarkt , ale urcite infarkt nemas
pokoj, s vysokou pravdepodobosťou to bude súvisieť , že si sedela v zlej polohe. Máš nejaké iné symptómy ako tlak na hrudi, zvracanie, potenie, trpnutie?
@felycity nie ziadny tlak na hrudi ani bolest ci pichanie pri hlbokom nadychu, zvracanie nic, trpnutie nic....
nemas ziaden infarkt , ale blol v lopadkovej oblasti... chod k fyzio... tie bloky vyrazaju dopredu na hrud a pocity podla googlu najma mozu byt na infarkt , ale urcite infarkt nemas
@krasneleto tam ako je to zelene to cele picha
to je normalny blok do nedobrej polohy u kadernicky... zavolaj si nejakemu fyzio, upokoj sa a da ta do poriadku... ziaden infarkt... a to ze si unavena s tym nic nema... ide jar... idem zaspat na kazdom kroku... mam to cely zivot, dopln vitaminy a nesleduj sa tolko
Nestresuj, v "pololahu" si si natiahla sval, preto tie bolesti. Daj si magnézium, elektrolyty uvolní to napäté svalstvo a úzkosti, na jarnú únavu pomôže detox zo zelených smoothies.

Lekár? napr zajtra už tú dlhodobú unavu treba riešiť....