icon

Obavy z infarktu

23. apr 2025

Od rána pociťujem pichanie pod ľavou lopatkou, pri pohybe,sedení či státí,,.Je pravda že som včera u kaderníčky bola v takom pololahu asi 3 hodiny a moc pohodlné to nebolo, ale dva dni už pociťujem aj takú extrémnu únavu, že aj pri umývaní riadu ma vypína..Začínam sa báť že sa blíži možno infarkt, keďže google je plný týchto príznakov
Môžete ma prosím ukludniť že môže byť príčina aj niekde inde?
Som veľmi bojazlivá a rýchlo si nahováram aj ďalšie príznaky a potom si vytvorím panický atak..
Len to pichanie a ta unava ma desia
Ďakujem pekne

mimaapeto
23. apr 2025

Lekár? napr zajtra už tú dlhodobú unavu treba riešiť....

guudy
23. apr 2025
@mimaapeto

Lekár? napr zajtra už tú dlhodobú unavu treba riešiť....

@mimaapeto unavena je 2 dni ;)

zuzanka.zuzu
23. apr 2025

psychiater?

felycity
23. apr 2025

pokoj, s vysokou pravdepodobosťou to bude súvisieť , že si sedela v zlej polohe. Máš nejaké iné symptómy ako tlak na hrudi, zvracanie, potenie, trpnutie?

krasneleto
23. apr 2025

nemas ziaden infarkt , ale blol v lopadkovej oblasti... chod k fyzio... tie bloky vyrazaju dopredu na hrud a pocity podla googlu najma mozu byt na infarkt , ale urcite infarkt nemas

autor
23. apr 2025
@felycity

pokoj, s vysokou pravdepodobosťou to bude súvisieť , že si sedela v zlej polohe. Máš nejaké iné symptómy ako tlak na hrudi, zvracanie, potenie, trpnutie?

@felycity nie ziadny tlak na hrudi ani bolest ci pichanie pri hlbokom nadychu, zvracanie nic, trpnutie nic....

autor
23. apr 2025
@krasneleto

nemas ziaden infarkt , ale blol v lopadkovej oblasti... chod k fyzio... tie bloky vyrazaju dopredu na hrud a pocity podla googlu najma mozu byt na infarkt , ale urcite infarkt nemas

@krasneleto tam ako je to zelene to cele picha

krasneleto
23. apr 2025

to je normalny blok do nedobrej polohy u kadernicky... zavolaj si nejakemu fyzio, upokoj sa a da ta do poriadku... ziaden infarkt... a to ze si unavena s tym nic nema... ide jar... idem zaspat na kazdom kroku... mam to cely zivot, dopln vitaminy a nesleduj sa tolko

vakatko
23. apr 2025

Nestresuj, v "pololahu" si si natiahla sval, preto tie bolesti. Daj si magnézium, elektrolyty uvolní to napäté svalstvo a úzkosti, na jarnú únavu pomôže detox zo zelených smoothies.