Objednanie dlhodobého holtera tretíkrát za krátky čas
Ahojte môžem si ten dlhodobý holter objednať aj necelý mesiac od toho ako som ho mala naposledy? Nebudú sa už po mne dívať ako po debilovu že vkuse si ho dávam mala som ho už dvakrát
@sella38 pretože naposledy keď som ho mala som brala ATB a mne to akosi môj problém utlmilo a teraz opäť
vysetrenie u psychiatra uz bolo ? treba riesit pricinu
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/je-preskakovanie-srdca-po-holter-vysetreni-normalne/
vysetrenie u psychiatra uz bolo ? treba riesit pricinu
@mamina7070 nie robili mi test na tetaniu bol negatívny
keď si ho zaplatíš,tak môžeš.Ale čaká sa min,3 týždne,ak nie viac.Akurát dnes som svoju objednávku zrušila,lebo som ho potrebovala pred mesiacom,teraz mi je k ničomu
keď si ho zaplatíš,tak môžeš.Ale čaká sa min,3 týždne,ak nie viac.Akurát dnes som svoju objednávku zrušila,lebo som ho potrebovala pred mesiacom,teraz mi je k ničomu
@rozculena ja väčšinou čakám deň uprednostňujú vždy keď si oren.oridem osobne
ja som mala holter na vlastnú žiadosť,takže to ide z nejakej firmy až z ČR a platí sa za to.
ja som mala holter na vlastnú žiadosť,takže to ide z nejakej firmy až z ČR a platí sa za to.
@rozculena viem že je to z čiech ale v Púchove majú pobočku a vždy som si tam bola osobné pre to a keďže som išla osobné mala som to v podstate hneď
Histamin, laktoza vylucene? Histamin mi na teba sedi
no tak to máš super výhodu