Oblokovanie krčnej chrbtice v Bratislave
Odporučte. Ďakujem 🙂
@tea333 Ďakujem, zvážim 😉
@materina_duska Možno ťa týmto odradím ale toto je metóda veľmi účinná pri mnohých problémoch. Len to treba vedieť:
https://www.youtube.com/watch?v=iCu2t_k-dfE@maser Ďakujem, ja na bankovanie nemám odvahu 🙂 Verím, že to pomáha, ale bohužiaľ na mne to nikto nikdy nedokáže 😀
Skúste tu:
www.masaze-rf.sk
naprávanie, dornova metóda + poradenstvo
Mozno 0905 229 266
Odporúčam pani Zajacovú Záborskú, okrem odblokovania krčnej chrbtice nepriamej (na nohách) aj priamej na krku podľa známych terapeutov Patakyovcov Vám urobí aj celú reflexnú diagnostiku. Môžete sa dozvedieť viac o tom, kde máte problém. Presným stláčaním reflexných plôšok na nohách vám dokáže uľaviť od bolesti, vy sa neskôr budete môcť pomáhať sami: www reflexka sk
Vie mi tu niekto poradiť, ako vyliečiť tinitus ? Príčina - údajne krčná chrbtica. avšak absolvovala som rehabilitáciu , ako aj neurologické vyšetrenie hlavy , všetko je OK a tinitus pretrváva .
Pri bolestiach vyskočených stavcov , posunutých platničiek a s problémom pohybového ústrojenstva Vám môžem pomôcť dla vašej spokojnosti . Liečim na báze Dornovej metódy , Preussovej metódy ( používa sa na regenerovanie opotrebovaných platničiek ), Akupresurou a celo telovou masážou .

ja som bola v zalostnom stave a posledny tyzden som bola 2x u pana Danaca, chiropraktik robi v hoteli Junior.
aj to ide z sije tak to urobi, ale ja mam povyskakovane krcne stavce a toho sa nechcel ani dotknut.
robi to nenasilne, ale povedal ze krcna chrbtica sa nemoze robit, ze je to nebezpecne.
takze hladam moznosti, mozno skusim akupunkturu