icon

Obrovská bolesť triesla

nika11103
31. aug 2023

Ahojte baby . Už asi týždeň má hrozné boli láva slabina - trieslo . Tá bolesť mi začína už vystreľovat až do kolena . Nestretli ste sa s tým neviete čo mám robiť ? Mám pocit akoby mi tam bolo treba “puknúť” “prasknúť” ale aj keď nohu natahujem len to strašne boli a nič nepomáha . Nestretli ste sa s tým niektorá ? Moc ďakujem vopred

pribinak
31. aug 2023

@nika11103 keď tá to týždeň takto boli, tak prečo nejdes k doktorke?

nika11103
autor
31. aug 2023

@pribinak no lebo nechcem chodiť s každou sprostostou 😭 ani si neviem predstaviť čo by mi na to moja obvodná povedala kam by má poslala 😭

pribinak
31. aug 2023

@nika11103 keď má niečo týždeň boli tak to až taka sprostosť nebude
No ale veď tvoja vec

zuwa78
31. aug 2023

Nebudes mat zapal sedacieho nerva?

janage
31. aug 2023

@nika11103 no to už nechaj na tú dr. Či budeš ešte týždeň, 2 čakať a potom skončíš na urgentne pre neznesiteľnú bolesť? V pondelok smer obvodná.
Ako písali baby už, ak má niečo boli týždeň a zhoršuje sa to, nebudem čakať, že je to somarina čo sama prejde.

daridari11
1. sep 2023

@nika11103 Mávam presne takú bolesť, niekde som sa dočítala, že to súvisí s chrbticou, u mňa najmä s krčnou. Takže ak mi tá bolesť príde, snažím sa urobiť pár cvikov na krčnú chrbticu, niekedy stačí vyložene pootáčať hlavou do strán a bolesť v trieslach sa vždy ale fakt vždy uvoľní. Vždy ma bolí iba jedna strana.

jesenzima
1. sep 2023

@nika11103 chrbtica