Obsahuje Anxiolan príliš veľa levandule?
Ahojte dievčatá idem si po radu od vás vy sa viac tomu vyznáte ako ja chcel bi som vedieť o Anxiolane na spánok čítal som pribaloví leták zloženie ide mi o Levanduľu pretože prvý krát sa stretávam takú to rastlinu a je v tej tablete a dávnejšie ako som užíval Anxiolan nebola ta Levanduľa len valeriána lekárska,ľubovník bodkovaný,Horčík,Vitamín B6 a to bolo všetko a chcem sa opýtať o zloženie Valeriána lekárska ( 5:1-50mg ) 250 mg
Lubovnik bodkovaní ( 15:1mg ) 150 mg
Levanduľa lekárska ( 15:1-50mg ) 500 mg
Horčík 75 mg
Vitamín B6 1,6 mg
čoho je viac? v tabletke..........Levanduli?....bojím sa tej Levanduli či mi neublíži...Kto sa význa v tom?......
Je to úplne jedno. Nič ti to neurobí, možno ani nepomôže, ale podľa mňa, ani nemá čo poškodiť. Už to nerieš, ved dieťa berieš nie také lieky ba spanie a tam ťa to netrápi. Levanduľa je nič.
@lukbe dávno som užíval ten Anxiolan ale bez Levanduli a veľmi mi pomáhal a dlhšie som spal ako teraz dobre tak ho začnem užívať od nes.....Ale vieš ja vždy len myslím na tie vedľajšie účinky čo obsahuje Levandula dobre tak začnem brať
@stelly652 mne levandula znizovala tlak tak my bolo na odpadnutie tak som prestala brat
@stelly652 mne levandula znizovala tlak tak my bolo na odpadnutie tak som prestala brat
@katarinaschober myslíš ten Anxiolan s Levanduľou?....ak áno tak ho radšej neberiem lebo aj ja mam problémy s tlakom ďakujem za info
@katarinaschober myslíš ten Anxiolan s Levanduľou?....ak áno tak ho radšej neberiem lebo aj ja mam problémy s tlakom ďakujem za info
@stelly652 nie presne to ale bolo to s levandulou

Je to úplne jedno. Nič ti to neurobí, možno ani nepomôže, ale podľa mňa, ani nemá čo poškodiť. Už to nerieš, ved dieťa berieš nie také lieky ba spanie a tam ťa to netrápi. Levanduľa je nič.