icon

Obsahuje Anxiolan príliš veľa levandule?

stelly652
23. júl 2025

Ahojte dievčatá idem si po radu od vás vy sa viac tomu vyznáte ako ja chcel bi som vedieť o Anxiolane na spánok čítal som pribaloví leták zloženie ide mi o Levanduľu pretože prvý krát sa stretávam takú to rastlinu a je v tej tablete a dávnejšie ako som užíval Anxiolan nebola ta Levanduľa len valeriána lekárska,ľubovník bodkovaný,Horčík,Vitamín B6 a to bolo všetko a chcem sa opýtať o zloženie Valeriána lekárska ( 5:1-50mg ) 250 mg
Lubovnik bodkovaní ( 15:1mg ) 150 mg
Levanduľa lekárska ( 15:1-50mg ) 500 mg
Horčík 75 mg
Vitamín B6 1,6 mg
čoho je viac? v tabletke..........Levanduli?....bojím sa tej Levanduli či mi neublíži...Kto sa význa v tom?......

lukbe
23. júl 2025

Je to úplne jedno. Nič ti to neurobí, možno ani nepomôže, ale podľa mňa, ani nemá čo poškodiť. Už to nerieš, ved dieťa berieš nie také lieky ba spanie a tam ťa to netrápi. Levanduľa je nič.

stelly652
autor
23. júl 2025
@lukbe

Je to úplne jedno. Nič ti to neurobí, možno ani nepomôže, ale podľa mňa, ani nemá čo poškodiť. Už to nerieš, ved dieťa berieš nie také lieky ba spanie a tam ťa to netrápi. Levanduľa je nič.

@lukbe dávno som užíval ten Anxiolan ale bez Levanduli a veľmi mi pomáhal a dlhšie som spal ako teraz dobre tak ho začnem užívať od nes.....Ale vieš ja vždy len myslím na tie vedľajšie účinky čo obsahuje Levandula dobre tak začnem brať

katarinaschober
23. júl 2025

@stelly652 mne levandula znizovala tlak tak my bolo na odpadnutie tak som prestala brat

stelly652
autor
23. júl 2025
@katarinaschober

@stelly652 mne levandula znizovala tlak tak my bolo na odpadnutie tak som prestala brat

@katarinaschober myslíš ten Anxiolan s Levanduľou?....ak áno tak ho radšej neberiem lebo aj ja mam problémy s tlakom ďakujem za info

katarinaschober
23. júl 2025
@stelly652

@katarinaschober myslíš ten Anxiolan s Levanduľou?....ak áno tak ho radšej neberiem lebo aj ja mam problémy s tlakom ďakujem za info

@stelly652 nie presne to ale bolo to s levandulou