Obvodná lekárka na Furči

babubabu
8. feb 2016

Ahojte, chcem zmeniť obvodnú lekárku, tá ku ktorej patrím na Terase je pre mňa už pri troch deťoch ďaleko. Bývam pri Poliklinike Východ, preto by som sa chcela orientvať tu. Viete mi niekoho poradiť? Vďaka za odpovede.

vikykubik
9. feb 2016

To aj mna by zaujimalo

eviq
9. feb 2016

Nemám síce osobnú skúsenosť , ale veľmi si chvália Antonyovu. Ja som u nej bola len raz, keď zastupovala moju a je naozaj pedant. Určite neodporúčam Hrubalovu, k nej som chodila ja ako dieťa a moja sestra tam ma synov a ona nevie nič iné, len na každý soplik , ci zvýšenú teplotu predpísať antibiotika.

babubabu
autor
11. feb 2016

@eviq Dakujem za odpoved, nase deti patria k MUDr. Antonyovej, tiez sme spokojni ;) Ja ale hladam praktickeho lekara pre dospelych ;).

eviq
11. feb 2016

@babubabu aha, vidis, ako materská poznačí človeka 😀 no ja chodím ku Kasovej a spokojnosť. Predtým sa tam dlho čakalo, lebo sestrička je fakt nemožná podľa mňa a ešte od starej lekárky bola zvyknuta na iný systém. Ale Kasova je mladá, zaviedla tam poriadok, systém, uz to ide rýchlo a hlavne je pedant niekedy sa mi zda, ze az príliš 🙂 dbá na prevencie, nič nepodceni, skratka považujem ju za dobru lekárku 🙂

adka.baby
11. feb 2016

Aka si ulica Fabryho alebo Exnarova? Zistim ti kde podla obvodu patris ak chces.

babubabu
autor
11. feb 2016

@eviq A je tu na poliklinike, hej?

babubabu
autor
11. feb 2016

@adka.baby Exnarka, vdaka ;)

eviq
11. feb 2016

@babubabu áno, na furci na poliklinike východ. Ja už bývam v meste, ale chodím stále k nej, dôverujem jej.

adka.baby
11. feb 2016

Ak chces ist ku Kasovej musis sa ist opytat ci ta vezmu.Maju kopec ludi tak ako vsetky ambulancie ale za opytanie nic nedas.