Od včera som nespal
Ahojte, nespal som id vcera od 10:00 do teraz zobral som už nurofen mám melatonin pri sebe na večer a medovkovy čaj treba mi zobrať Magne B6 keďže už je toľko hodín ? Nebude to mat opak toho že zníži tu moju únavu a nebudem spat vôbec?
@kasl ahoj, v lekarni som si kupila a vzdy zaberie:
Teekane funkcny caj Spanok a nervy, melatonin, guajacuran (bez predpisu), magnosolv (toto predpisuju aj obvodaci ale daj si kludne ine magnezko), paralen, Valerian od Jamieson.
Nasledne ak som nevedela zaspat hned som spravila caj, zatial som si dala 1 tbl Valerian. S cajom som si dala guajacuran a magnezko. Tato kombinacia mi znizila tlak a uklidnila nervy...znizenie tlaku moze byt nebezpecne, preto opatrne. Ak do 15-20 min v klude pod perinou nic a stale som ratala ovecky, pod jazyk som dala aj melatonin a myslela na nieco pekne...snivas so zavretymi ocami (vytvaras si asociaciu, pribeh ktory si pred spanim vzdy prehras v hlave so zavretymi ocami)
Ak ani to nie, nesil to a zopakuj vecer v postupnosti ak nemas ziadne alergie ci ine zdrav.problemy. tie byliny a guajacuran su dost silne. Ja som si to odkonzultovala a neurologom...mavala som extrem bolesti chrbtice a nevedela spat.
Ziaden alkohol, ziadne drogy ci ine blbosti.
Drz sa
@kasl a pravidelnost, vytvoris si spankovy rezim. Nastav si budik napr o 21. Sprav caj, stlm svetlo, teplu sprchu, usmievaj sa, vytesnuj zle myslienky (v duchu ich zakaz- trva to 2-4 tyzdne uplne natrenovat). Ziadem mobil, tablet, tv, ziadne obrazovky po 21. Stis mobil na ticho, vypni bluetooth na naramku nech sa nespoji). Dnne si zaved takyto ritual, ziadne tazke rozhovory, stopni to a presun na dalsi den.

@stellarstar je to mozne. Ja som toto praktizovala pred skuskami na vs a vzdy som zaspala ako babatko. Zahanala som tym stres z obav, ze si nic z toho, co som v ten den citala, nepamatam, nestiham sa to teda naucit vcas a bude pruser.