Odlepujúci sa zubný mostík
Cca 5 rokov mám na predných 12 zuboch nalepené korunky (všetky spolu ako mostík) pri žuvaní žuvačky sa mi zdalo že sa mi jedna strana odlepuje. Zdá sa mi ako keby posledný zub na pravej strane mal hore ,,škarku,,- ak zatnem zuby- škarka zmizne.
Budú mi musieť dávať dole mostík? 😫
Pravdepodobne sa postupne uvoľní. Ale nestresuj, určite ti to upravia potom.A znova nalepia.
@joesvk zle mi je keď si na to pomyslím…
Alebo možno bude stačiť ten posledný zub "odrezať ak nie je nosný a ostane ti menší mostík. To musí zvážiť zubár.
Alebo možno bude stačiť ten posledný zub "odrezať ak nie je nosný a ostane ti menší mostík. To musí zvážiť zubár.
@joesvk mám obrusene všetky zuby. Iba mi ich nenalepili jednotlivo, ale spojili všetky naraz
Ano, chápem. Ale možno sa z toho posledného trochu odlomilo a už potom sa uvoľnil mostík. Uvidíš, čo povie zubár.
no ako záchrana možno nejaký narýchlo lep na mostík z lekárne kúpiť kým nepojdeš k zubárovi a zalepiť to aby to vydržalo.Všeličo dostať čo je aj na protézy.Ako provizorium dovtedy by malo stačiť
no ako záchrana možno nejaký narýchlo lep na mostík z lekárne kúpiť kým nepojdeš k zubárovi a zalepiť to aby to vydržalo.Všeličo dostať čo je aj na protézy.Ako provizorium dovtedy by malo stačiť
@liusa82 ono zase nepadá to úplne. Len občas sa to uvoľňuje
Prosím ako ste dopadla

Pravdepodobne sa postupne uvoľní. Ale nestresuj, určite ti to upravia potom.A znova nalepia.