Doplnenie železa po odpadnutí počas menštruácie?
Je dobre podľa vas dopĺňať zelezo ak som odpadla pri menstruacii ?
Kazdy den zakladas temy.. uz si bola u lekara? Co ti poradil?
@diewcatqoo moj profil používajú viacerí ľudia, takze nie je tu len jeden clovek
Jasné, iný ľudia sú neschopní založiť vlastný profil.
@januska12323 prečo to tak riesis ? Ak nechces pomôcť tak to ani neotvaraj. Niekedy nepochopim prečo riesi niekto zbytocne namiesto toho aby tomu danému cloveku pomohol
@kukuleinka18 a z akeho dovodu si odpadla? ak si mala napriklad nizky tlak alebo dlho stala v miestnosti s vydychanym vzduchom, tak zelezo Ti je na nic. Chod na krvne testy, lekarka Ti povie co treba a ci vobec treba daco doplnat.
Pozor môže to byt aj z tampónov!!!! Ja som zažila tiež takýto stav, nosila som tampony, keďže mi vložky boli nekomfortne, až sa raz stalo že som odpadla, nechápala som prečo, nikdy mi cez ms nebolo ani zle, odpadla som možno raz v živote, Takze som z toho bola šokovaná, potom som to nejak neriesila už a potom sa to stalo znova zas, ked som mala ms a tampón. Išla som aj k obvodacke, že z čoho to môže byt že nikdy som neodpadla len tak… urobili mi testy krvne a všetky hodnoty v poriadku. Až potom sme prišli na to že to bolo pravdepodobne z tampónov, nakoľko po odpadnutí ako som sa prebrala, som mala tlaky v podbrušku… ale nehľadala som v tom vôbec spojitosť najprv…. Čiže pozor na tampony !

Lepšie by bolo zistiť prečo si odpadla.