Odporúčané kúpele na liečebný pobyt pre dve osoby
Zdravím,
otázka je pre tých, ktorí boli na liečebnom pobyte bez lekárskeho odporúčania. Ako dar by sme chceli venovať liečebný pobyt pre 2 osoby, ale procedúry, masáže a pod., kt. budú zamerané na pohybový aparát, bude absolvovať len 1 osoba. Druhá by tam bola len ako doprovod. Tie procedúry alebo masáže, by mali byť počas 5 dní každý deň. Samozrejme, plná penzia by bola pre oboch. Viete mi odporučiť, ktoré kúpele na západnom Slovensku by boli vhodné? Na nete je veľa možností, ale bolo by super, ak by napísali svoju skúsenosť tí, ktorí s takýmto typom pobytu a s konkrétnym miestom majú dobrú skúsenosť.
Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor skoda ze pises ako anonym a neda sa ti poslat sukromna sprava.
@anonym_autor ja som bola len v Bojniciach. Ale tam je tato moznost. Jeden si zaplati liecebny pobyt s procedurami, druhy si zaplati wellness pobyt. Pri wellness pobyte su k dispozicii bazeny, sauny, solna jaskyna a posilnovna. Pri wellness pobyte nie je potrebna prehliadka lekarom.
máme vyskúšané Dudince, ale lepšie nám bolo v Piešťanoch *Splendid, 3 procedúry za deň, škoda by však bola aby druhý človek nevybral aj nejaké procedúry, veď sú ako wellnes či ešte lepšie a kvalitnejšie. Minulý rok Veľká Fatra v turčianskych Tepliciach tiež spokojnosť.
pohybovy aparat urcite Piestany
@anonym_autor jednoznačne Dudince👍
@anonym_autor Dudince
Dudince super
Piešťany 👌

@anonym_autor za mna napriklad Dudince, alebo aj Nimnica. Kupte liecebny pobyt pre obidvoch, procedury naordinuje lekar pri vstupnej prehliadke podla zdravotneho stavu a da sa o nich dohodnut v kazdych kupeloch. Minimum dve prcedury na den, ale su pbyty aj s troma a okrem toho sa este daju procedury dokupit. Ziadna z procedur neuskodi ani tomu zdravemu z dvojice, nie je dovod aby tam siel len ako doprovod.