icon

Odporučte dobrého stomatochirurga

lia09
8. aug 2013

pravdepodobne mi budu musiet trhat horne osmicky a aj dolne,ktore este ani vonku nie su.Tak hladam niekoho dobreho,kto nie je ako masiar.Najlepsie z BA a nitry.Bojim sa priserne.citala som ze to robia aj v celkovej anesteze,ale je to sakra drahe

biene
8. aug 2013

Dr. Tudik - ylux.sk

olri
8. aug 2013

Ducko, bielezuby.sk

lia09
autor
8. aug 2013

@biene
@olri dakujem.Su aj osobne skusenosti?

olri
8. aug 2013

@lia09 ano, prave preto reagujem, su zlati aj s manzelkou a sestry ta beru ako kamosku nie ako pacienta. nakoniec si povies," coho som sa to vlastne bala?"

brumka
8. aug 2013

@olri skocim vam do debaty. a aky ma cennik? mna zaujima tiez to trhanie toho isteho zuba a dentalna hygiena

kaciatko81
8. aug 2013

Aj ja odporucam dr.Tudik.Mne tahal vsetky 8 naraz,dve boli ciastocne vonku,dve vobec.Manzelovi tiez tahal osmicku a maximalna spokojnost

lia09
autor
8. aug 2013

@kaciatko81 mozem vediet cenu a ci si mala len lokalku,ako dlho to trvalo,bolelo....

biene
8. aug 2013

ja som mala ist na sekciu zlomeneho zubu, ale zatial zhodnotil, ze netreba, kym nerobi sarapatu, ze to su zatial zbitocne naklady. Ale brat bol na sekcii, aj implantat mu robil a bol velmi spokojny
@lia09

olri
8. aug 2013

@brumka je sukromny, bez podielu zdravotnej poistovne. cennik maju tusim na recepcii. zavolaj vzdy odpovedia

danik1505
8. aug 2013

ak mozem odporucit aj z topolcian, tak doktor Tobiáš, veľmi super, manžel k nemu chodí roky a pochvaluje si... 🙂

jankaba1
8. aug 2013

Ahoj, moj priatel mal panicky strach zo zubarov. Po osobnej velmi dobrej skusenosti mozeme odporucit MUDr. Strecková Terézia, Srecianska 13-Petrzalka. Trhala mu zvysky 2 zubov-resp. koren.
Prva navsteva bola so strachom, no druha uz bez strachu.

anos18
8. aug 2013

@lia09 ahoj, my sme boli so synom u primara na stomatochirurgii v NR, ale meno som uz zabudla. Bolo to s injekciou a neplatili sme vobec nic, ak sa dobre pamatam. Bolo to asi 2 roky dozadu.

anos18
8. aug 2013

@lia09 Uz som zistila: MUDr. Ján Svidraň PhD.
primár
svidran@fnnitra.sk
037/6545 952

lia09
autor
8. aug 2013

@anos18 dakujem.A inak v pohode chlapik,neni to neaky masiar? 😅

luliu
8. aug 2013

@lia09 tak isto odporucam MUDr. Tudika - profesional, skvely chirurg, 100 % spokojnost

anos18
9. aug 2013

@lia09 Ja som sice so synom nemohla byt vnutri, ale myslim, ze celkom OK. Ked to prezil 14 rocny, prezijes aj Ty 🙂 Nech sa Ti to dobre podari.

lia09
autor
9. aug 2013

@anos18 nakoniec tam nejdem lebo som tam volala a vraj cakacia doba je tristvrte roka 😒

anos18
9. aug 2013

@lia09 My sme tolko necakali, mozno dva mesiace, vsunuli ho do prazdnin, aby nemusel meskat zo skoly.

valikadominova
22. feb 2023

MUDr. Dušan Tudík, trhal mi zub, odporúčam, vynikajúci odborník.