Odrazu mi zožltli bielka
Ahojte baby prosim o radu. V nedelu doobeda som bola v uplnej pohodicke no potom som bola v restauracii na obed a od nedele vecera som hnackovala, napinalo ma a samozrejme bolesti celeho brucha a horucky. Dnes skoro rano ma este tak bolelo brucho ze som sa len doplazila si pre tabletku a rano som mala este hnacku. Potom som zobrala tabletku proti hnacke a odvtedy som na wc nebola. Horucky ustupili akurat ma este pobolieva brucho ale vsimla som si ze mi z vnutornej strany oci zozltli bielka. Vcera som vobec nic nejedla ani omvinku nicoho a dnes som si dala uz aj banan aj piskoty aj vyvar. Je mi lepsie. Alkohol nepijem, lieky inak neuzivam myslite ze tie zlte bielka mozu byt nasledkom zlej zivotospravy od nedele? Dost ma to vystrasilo.
@maminka1988 Tak ako dnes? Vieš už niečo viac?
@karush Bilirubin klesol dnes budem mat dalsie vysledky z krvi ale aj kultivacia stolice je v poriadku. Lekar vravel ze s najväcsou pravdepodobnostou ide o Gilbertov syndrom. Ze on ho ma tiez ze ked hnackuje a zvracia tak sa mu zvysi bilirubin a potom ked sa ukludni traviaci trakt a creva ze prestane zvracat a hnackovat tak aj bilirubin klesne na normalnu hodnotu. Aj tie oci ze sa upravia len to chce cas. A je pravda ze su lepsie ako minuly tyzden.
@maminka1988 No vidíš, super 👏
@karush Som stastna lebo konecne som si vydychla ked viem ze je vsetko v poriadku 😊
@lienocka73 Ahoj este nie

@simca06022011 Mna poslala obvodna na infekcne na zaklade toho ze som po jedle hnackovala, napinalo ma a mala som horucky a zozltli mi tie bielka. Lenze tam hned sestricka ze preco mi obvodna neurobila odbery a zase obvodna ze preco mi na infekcnom neurobili odbery. No potom ked mi neter isla pre pn tak sa hej lekarka pytala ci mam naozaj zlte oci a ona ze ona ma nevidela ale ze ked tvrdim ze ano tak asi mam tak lekarka povedala ze mam prist na odber akoze dnes. Zo salmonely mozu byt tiez zlte bielka?