Odreté stehná v lete
Ahojte, mam taky problem že mam par kíl navyse (mozno 7 kg) nie som nejak obezna ale mam taky typ postavy ze sa mi hlavne v lete ked sa nosia saty a kratasy oderu stehna a hrozne to boli :D dlhe nechcem nosit je v tom teplo... chcela by som sa touto cestou opytat žien ktorym sa to tiez stava ako to zmierniť resp ako s tym bojujete :/ skusala som antiperspirant ale ten sa v tom teple rychlo vstrebal :D navyse behat musim stale v dlhých leginach lebo tam by bolo trapenie uz po pol km a preto vzdy musim behat v noci aby mi nebolo teplo :/ na noc si davam aviril aj cez den a stale sa mi to ciastocne ukľudní no dalsi den znovu to iste
A nepíšte prosim ze mam schudnut pracujem na tom ale stavalo sa mi to aj ked som mala o dost kg menej :/
Dakujem za rady 🙂
kamaratka ma s tymto problem a vravela ze najlepsie je pomahali tie cyklo kratasky alebo sortky 🙂
Odstrihnut zo siloniek alebo len samotny pas zo samodrziek.zmenit znacku tuheho antiperspirantu alebo castejsie pretierat ja si davam rexonu a je super vydrzi dost dlho ked idem niekam na wc rychlo prebehnem nanovo..
@missviolet to je škoda, nie každý má rovnaké proporcie, ak si inak spokojná s kvalitou skus požiadať o skrátenie 🤷🏻♀️ v laskove majú super pristup
@nellye9 skusit mozem, pretoze material je naozaj vyborny, vdaka za tip 🙂
@miriam11 mala som tento isty problem s mierami 95-63-94 cize chudostou to moc nebude (jasne, ze cim viac kil clovek ma, tym horsie je obtieranie stehien), niekto ma panvu inak stavanu alebo svalnatejsie stehna...jednoducho niekto fugu medzi stehnami nebude mat nikdy. pri BMI 18,5 ked som cvicila kazdy den, nabeh na anorexiu (jedla som mesiace pod 1000 kalorii) co som mala kedysi mala taky rezim som stale drala nohavice kazde tri mesiace som potrebovala nove... lebo sa mi suchali stehna
Ja som si minuly rok kupila v kiku za nejake 2€ take kratsie kratasky na leto na zahradu a o par dni na to mi svagrina ukazuje ze ich ma aktualne pod satami, ze super proti suchaniu stehien... odvtedy tak nosim aj ja 👍

@viestta pojdem pozriet k miestnemu "cinanovi" :D