Odškrabnuté znamienko

diana20
23. aug 2017

Ahojte. Idem si po radu, lebo syn mi asi pred piatimi minutami odskrabol polku znamienka. Ostala tam vysiet a pod ňou bola trošku jamka a na takú malú bodku celkom dosť krvi šlo.. ja som si to vydenzifikovala a zalepila, že sa to snáď zahoji. Ale o znamienkach sa hovorí, že sú dosť nebezpečné a teda neviem. Je to naozaj niečo veľmi nebezpečné? Mám ísť s tým ku doktorovi? A hneď alebo počkať pár dní? Neviete o tom niekto niečo prosím?

mirkakab
23. aug 2017

@diana20 ahoj, tiež som si pred pár rokmi tak zavadila, išla som lekárke, povedala že som si ho vo vnútri nepoškodila ale aj tak som si ho dala odstrániť, nakolko som ho mala na dosť nevhodnom mieste. určite by som s tým zajtra, pozajtra išla.

andulam
23. aug 2017

ja som si nic o tom nezistovala,ale ked mi dcerka zaskrabla do znamienka,na dalsi den som si ho isla dat odstranit.muz si tiez zaskrabol a nic s tym nerobil(ale nepodporovala som ho v tom)

gabona1
23. aug 2017

Ja by som tiež išla ku kožnej, nech sa na to pozrie. Tiež sa mi to stalo a nakoniec mi ten zvyšok vyrezali. Všetko bolo ok.

diana20
autor
23. aug 2017

Ďakujem, zajtra teda budem volať, že kedy môžem prísť 😊

sazumak
23. aug 2017

Naša dcérka si tiež prednedávnom odškrabla, boli sme u kožnej a vravela, že to máme nechať tak a ešte sa prísť ukázať o mesiac 🙂

katrin69
25. aug 2017

Záleží od toho, aké znamienko to je. Niektorým to neublíži, ale sú i také (kožné a chirurgické ambulancie majú obrázky v čakárni), ktorým to môže ublížiť a vzniknúť problém.