icon

Odstránenie bradavic laserom

karin143
6. nov 2018

Mate skusenosti s odstranovanim bradavic laserom? Skusala som uz vsetko mozne...nic nezabralo. Mam ich na obidvoch chodidlach, na jednej nohe 3 ks a na druhej 2 ks. Hlavne ta na pate, uz sa o dost zvacsila a pri chodzi mam bolesti v pate.

Strana
z2
klaudulixx
10. feb 2022

@monikaavanessa som rada, ze ti to pomohlo, mne jedine urobili dieru do nohy s laserom a bradavica zostala. Bola som 4x potom som sa na to vykaslala a to shatavari mi pomohlo.. podla mna to pomaha len na male bradavice alebo cerstve. Moja bola mozno 5rocna ..

monikaavanessa
11. feb 2022

@klaudulixx či mi to pomohlo zbaviť sa ich....ešte nemôžem tvrdiť. uvidíme po zahojeni. Len som týmto komentom chcela povedať, že to nie je take bolestivé a strašne ako sa tu píše v niektorých komentoch🙂

klaudulixx
11. feb 2022

@monikaavanessa jasne chapem.. mna najviac bolela ta unrtvovacia injekcia, len som to mala dost hlboko. Mozno preto🙈

leenkaa2202
24. máj 2022

@monikaavanessa ahoj zaujimalo by ma ako sa takéto veci riešia na horných viečkach? Nevieš? Koľko si platila a kde v Ba si bola? Ďakujem.

monikaavanessa
24. máj 2022

@leenkaa2202 Ahoj, tak to ti 100%nepoviem. Ale myslim, ze to taktiez vypaluju laserom ale nie tak do hlbky. Určite odporúčam zavolať a opýtať sa🙂 Mne robili aj palec na ruke bez umrvenia a bola som naozaj prekvapená, že to bolo bezbolestne. Záleží od hĺbky... Vrelo odporúčam kliniku Envy či už v meste alebo na Antolskej🙂 bola som 2krat a som spokojná. aktuálne čakám kým prejde mesiac od zákroku a idem 3krat.

leenkaa2202
26. máj 2022

@monikaavanessa ďakujem pekne za info

emasuch
22. máj 2023

@klaudulixx ahoj, prosim odkial si mala shatavari?

lilla1111
11. sep 2023

@monikaavanessa Ahoj Monika, mozem sa spytat, ako sa ti zahojila rana a ci sa ti podarilo zbavit sa bradavic? Ja mam na pate uz dlhe roky, vetko mozne som uz skuala, okrem laseru lebo vraj nie je jedno ako ti to spravia. Moze sa to aj rozsirit pri zakroku. Kde si to dala urobit ty? Dakujem! 🙂

majkaat
14. jan 2024

@monikaavanessa dobrý večer, ako vám to dopadlo nerobia sa vám ďalšie bradavice ? Ja mam 4 veľké a ruke a Mam obavu ci ísť na to odstránenie laserom..ďakujem pekne

pantina007
14. apr 2025

@pavla137 prepacte mkde vam to robili? Robimi to odborne? Mne len jednu ale teda nevyzeralo to vobec takto. Spravil sa pluzgierik, potom som prelepivala a bolo.

Strana
z2