Odstránenie krčných mandli a pooperačné komplikácie
Dobrý deň. Hľadám niekoho , kto si dal odstrániť krčné mandle a mal krvácanie ale až po týždni cca. Chcem len vedieť ako potom prebiehalo liečenie .. Koľko to celkovo trvalo , či po vypalovani to už boli menej .. ja som asi 11 deň po .. 8den mi to strašne krvacalo vypalovali mi to ..začal sa mi tvoriť ten povlak ďalší no dnes buumm nejakú zrazeninu som tam mala doktorka mi to strhla a zase vypaľovanie . Mam jazyk všetko ubolené .. Jedna strana je už dobre ale druhá furt niečo .. vôbec si neviem predstaviť koľko to este takto pôjde .. takýmto štýlom mi to môžu do vianoc vypalovat .. už som unavená ubolené ..veľmi málo jem .. už mám panicky strach keď ide vizita čo mi na to zase zadru ..
@nyky23 mne sa to stalo. Mandle vyberane na stary sposob v roku 2006. Po tyzdni po zakroku som opatrne jedla rozok a poztrhla sa mi rana, tieklo velmi...zasili mi to zaziva vypalovanim, lebo nebol cas. Este dlho som sa bala jest ale uz to bolo ok. Cele to trvalo aj mesiac kym som sa odvazila jest. Rozhodne liecba trvala vela krat dlhsie ako hovorili...
@nyky23 och, tiez sa odhodlavam, ale ked citam tie skusenosti, velmi sa mi do toho nechce. Prajem ti skore zotavenie.
@nyky23 ahoj, aj mne to začalo krvácať na 10-ty deň , už mi bolo lepšie ,tak som začala viac jesť a už aj trošku upratovať a v Tom bum , musela som večer na pohotovosť , ranu kalterom zalepili, to má nebolelo chvála Bohu, ale tá bolesť doteraz si ju pamätám ako najhoršiu bolesť v mojom živote. Ale neboj, už bude lepšie , prvych desať dní je podľa mňa najhorších , potom sa to už nejak dá zvládnuť. Držím palce
@janetinka27 Ja som na flectore bola 10 dní závislá, priam predávkovaná a potom akoby uťalo...nekrvácalo mi nič.

@nyky23 no to ti nezávidím musí to byť strašné treba veľa piť pomáha to hojeniu...mne sa to zapalilo a schytala som 39teploty dali mi antibiotika a cca po 5tt to bolo fajn ..dotial som mala stále stavy všelijake