icon

Odstránenie viacerých kurieho oka dusíkom možné?

7. jan 2025

Odstránia mi na koznom viacero kurych ok na raz? Na jednej nohe ich mám 5-6 a mám aj na druhej 3

luccija
7. jan 2025

Ano

autor
7. jan 2025

@luccija Vám to tak robili? Ak hej nebolelo to?

romino
7. jan 2025

my mame skusenost, ze aby bol uspech, tam by clovek musel chodit opakovane.
Ale v tom case, nastastie sa dalo kupit daco v lekarni .. uz neviem presne nazov.
Obsahovalo to daku kyselinu.
Taka flasticka so stetcekom. Ako lak na nechty.
A vecer opakovat procedury - po rozmoceni odstranit co sa da (smirgel, noznicky, pinzeta..) - natret. Sice stipalo, ale treba vydrzat.
A toto po viacero dni opakovat, a bolo vybavene.

romino
7. jan 2025

spomenul som si: Duofilm sa to vola

janetinka27
7. jan 2025

Ahoj, ja som chodila na dusik, bol to vlastne ako kusok snehu, ktory sestricka prikladala drevenou spachtlickou na kurie oko abo bradavicu. Obycajne mi vsak popalila aj okolie bradavice a bradavica sa mi rozsirila hned fo celej rany. Ja som na to chodila v lete, dost to bolelo zospodu na nohe a ledva som prezila v slapkach.
Neskor sme kupili v lekarni scholl verucca removal gel, bola to kyselina salicylova. Najprv bolo treba zabit hlavnu bradavicu, ostatne potom isli rychlo prec. Neskor som pouzivala duofilm, ale ten nebol taky ucinny, ja som to s nim nikdy nedotiahla do konca. Treba to natierat poctivo a stale a odstranovat mrtve casti.
Ak si si ista, ze je to oko,.potom su tu aj tie naplasti
Ak mas s istotou kurie oka, su aj naplaste

autor
7. jan 2025

@janetinka27 pozerala som ten Gel na nete a u nás je už všade vypredaný:(

autor
7. jan 2025

@romino ktoré teraz pero alebo ta vodička

lili929
7. jan 2025

Ano, budu vypalovat dusikom, ale treba na viackrat a potom to boli. Na kurie oko je najlepsia naplast.

luccija
7. jan 2025

Si si istá, že sú to kurie oká?nemôžu to byť bradavice?

autor
7. jan 2025

@luccija čítala som že kurie oko má v strede čiernu bodku a je tvrdšie od bradavice

autor
7. jan 2025

@lili929 áno ja viem už som na Tom bola ako malá
Mne náplaste nepomohli lebo tie oka už sú väčšie

lilian183
7. jan 2025

Ja si chodím kurie oká pravidelne dávať obrusovat na pedikúru

autor
7. jan 2025

@lilian183 ale ja by som sa ich zbavila najradšej na trvalo ..pedikerka mi to nevyrezala úplne do koreňa

romino
7. jan 2025

ta vodicka so stetcom

autor
7. jan 2025

@romino ja som asi 2 týždne používala niečo podobné až som musela prestať lebo to neskutočne veľmi bolelo