Odstránenie tetovania - skúsenosti
Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?
@veron0906 ahoj aj ja som v medicentre bola som tam dokopy 3x naposledy asi v máji 2018 no ja som sklamaná.stale vidno tetovanie je bledsie ale malilinko nato že dokopy 4x som bola raz z toho v bb.z jednej strany mam jazvy.z druhej nie.kontaktovala má jedna baba tiež chcela vedieť a že ona ide skúsiť do bb a Nitru že v Medi v ZV si dávala raz zilky robiť a ostali jej jazvy.mala mi dať vedieť ako čo no už sa neviem s ňou skontaktovať má už neaktívny účet tu.spomynala dake derma štúdio v bb dakde pri priore.
@lussyxy neposles fotku?ako to vyzerá môžeš aj do správy.Je to individuálne niekto potrebuje aj 10 A viac odstránení
ahojte, ja chodim do Prahy do Premier Clinic...nesla som tam cielene, ale studujem tam. Docitala som sa ale, ze tam maju jeden z najlepsich laserov, co potvrdit neviem...
na zaciatku mi bolo povedane, ze budem potrebovat minimalne 5 sedeni. Na 3. sedeni (absolvovala som nedavno) mi povedali, ze mi budu stacit asi len 4, aj ked sa mi to nezda... lebo farba odchadza velmi pomaly...bohvie, ci sa to vobec cele strati. Ale dermatologicka mi naposledy vysvetlila, ze laser posobi 6 mesiacov, kazde sedenie pouzivaju vacsie mnozstvo pulzov, aby sa dostali hlbsie do koze, takze casom by to malo nadobudat vacsieho ucinku.
Najblizsi termin mam o 6 mesiacov, netreba sa ponahlat a davat si rozostupy len 2 mesiace, lebo to moze mat mensi efekt a budete potrebovat viac sedeni + hrozi zjazvenie koze.
Zatial co mam skusenost, tak vysledok sa naozaj naplno prejavil po 2 mesiacoch, tak sa netreba plasit, ked po 2 tyzdnoch nic neuvidite.
Tak uvidim, ci zo mna len peniaze tahaju, alebo su seriozni. Podla fotiek na stranke ale dosahuju super vysledkov...bohvie, ci je to tak ale u vsetkych...
Co sa tyka bolesti, boli to ako slak, ale nie je to nic co sa neda vydrzat, u zubara som vo vacsom strese ako tu 😅
Tetovanie mam lokalizovane na krku, takze je to tam dobre prekrvene a za 3 dni to mam uz odpuchnute, len modrina je este vidiet...
@monncula nedala by si fotku. Ja mam za sebou už dve odstránenia...
@amstaff82103 poslala som sukromne do spravy, mozes poslat aj svoje? aby som vedela porovnat?
@monncula s akym lejzrom si to davas odstranit? Dakujem
@monncula prosím vás bolí to priamo pri zákroku, alebo až potom neskor?
Ahoj. Uz mam niekolko sedeni za sebou a farba ide prec dost pomaly. Este budem vraj potrebovat 3sedenia- ktovie. Naposledy som mala strasne velke pluzgiere po zakroku. Mna to boli stale, zakazdym a velmi. Jazvy nastastie zatial nemam.
Tak aj mne zhruba. Už ani neviem koľko krát som tam bola 🙂 zdá sa mi to nekonečné a radšej ani nepočítam tu sumu co ma to doteraz už stalo
Ahojte...aj ja odstraňujem mám za sebou 3 sedenie.Teraz v septembri pokračujeme.
Ten picolaser je už aj v žiline.
Nechodím ale na ten..
@vlcik1 aj ja som.to našla náhodou su na fb....A podľa fotiek jej to ide presne dolu
@vlcik1 si tam volala do žiliny ci kam.
@vlcik1 neviem zatiaľ poslala som ti foto do spravy ale to mám.
Tie čo chodíte na odstranenie.Prosim hneď po odstránení keď idete domov máte to prelepene alebo ako?
@vlcik1 jej zabudla som idem
@amstaff82103 kde konkretne v ziline?

@lussyxy ahoj...chcem sa opýtať ako Ti odstranili to tetovanie v ZV, či zostali nejake jazvy...ja som bola v Medicentre a odstranovala mi to laserom zostala mi cast stareho tetovania a same jazvy...ja som tam ale bola pred 4 rokmi...vopred ďakujem za odpoved