icon

Odstránenie tetovania - skúsenosti

wolfgirl
10. jan 2017

Ahojte, hľadám babeny, ktoré si dali odstrániť tetovanie, alebo tak plánujú urobiť. Čítala som o metódach Rejuvi a Skinial, ale vraj po nich zostávajú jazvy. Boli ste niektorá na laser?

amstaff82103
1. okt 2020

@gropo prepáč ale jedno sedenie ti fakt je zbytočné.

jonszon
5. okt 2020

@vlcik1 ahoj. Ako si na tom?Ja sa tiež chystám do Inkoff ale ja mam 2 veľké tatto.

gropo
27. okt 2020

@amstaff82103 tak nejako začať musím 🤣

fragolala
28. dec 2020

@jonszon ja mam jedno velke, chodim do tattoo studia sama potuceka. Predtym som bola 2x v Trnave, neda sa to vobec porovnat so sedenim tu v Ba. Je to bolestivejsie a efektivnejsie. Teraz pred tyzdnom som bola na 4.sedeni

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
fragolala
Autor odpoveď zmazal
fragolala
10. jan 2021

@vlcik1 a nazov toho v TT neviem, ale uz skoncili (vdakabohu) na zaklade toho som sa dozvedela o tomto sucasnom mieste. V TT mi to chceli robit kazde dva mesiace a mali o tom velmi malo informacii.

fragolala
10. jan 2021

@vlcik1 laser v Ba u Sama ma omnoho vacsiu silu/ intenzitu na omnoho mensiu cast koze ako bezny laser (napr. ten v TT). Tym padom je aj bolestivejsi a jedno osetrenie je zdlhavejsie, pochopitelne urobi viac vybojov. Slabsie lasere sa zvycajne pouzivaju na ine kozmeticke dermálne ukony, ktore nie su urcene na odstranenie tetovania. Treba si overit typ lasera, intenzitu a rozptyl a porovnat s tym, co sa docitas na internete. Su dva typy laserov. Ja uz si veru nepamatam kolko pulzov pouzila na mne naposledy. Najblizsie, na 5.osetrenie idem v aprili. Mozem sa spytat a napisat postup. Tie slabsie lasere maju vacsi rozptyl vyvinuteho tepla na kozu, tym padom je laser menej efektivny, ty sa nedoplatis a vysledok neuvidis ani po 12.opakovani. Na to aby laser rozbil atrament v jednotlivych vrstvach koze, musi byt intenzita tepla kazdym opakovanim vacsia na co najmensi rozsah. Btw.suhlasim s tym, co tu uz bolo spominane, ze by mala byt pauza min 4 najidealnejsie 6 mesiacov. Odporucam lymfo masaze a zarovem si kazdy vecer zahojene miesto masirujem (aj trosku viac poritlacim), pretoze atrament cely cas odchadza z tela. Keby nejdes na dalsie odstranenie rok, tak rok sa stale uvolnuje atrament cez krvny obeh a potom dalej. Masaze mi poradila typenka, co ma osetruje a ma uz dlhorocnu prax s roznymi laserami a je zaroven zdravotnicka. Je to velka symposka. Najdolezitejsie je dodrziavat kazdy den pitny rezim, sportovat, pit co najmenej alkoholu a jestvela zeleniny !! Treba si uvedomit, ze atrament odchadza cez oblicky, lymfaticky system. Zatial neboli preukazane nasledky a ci sa odpad niekde v tele neuklada. Ja som vsak bola na sukromnej klinike na krvnych testoch, kde som mala zvysenu hladinu tazkych kovov v krvi. Nasadila som ocistnu kuru cajmi, cervenou repou a vsetkymi zelenymi salatmi (najviac spenat) a doplnkami stravy(jacmen). Treba sa na to cele pozriet komplexne ,-) dufam, ze som aspon trosku pomohla. Sama som zvedava, ako sa toho tetovania zbavim, ale chcem ho dat prec uplne a zaroven byt fit.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
fragolala
13. jan 2021

@vlcik1 zakrok je velmi vysilujuci pre telo, ja som mala po druhom zimnicu. Ak mas stresujucejsi tyzden za sebou, si nachylnejsia na oslabenie organizmu, co sa moze pretavit do nevolnosti. Opuch je bezny, mne trval aj dva dni. Nemyslim si, ze to suvisi s tou krvou. Ja som len v poslednej dobe viac zacala riesit svoje zdravie a na zaklade toho som zistila zvysenie tazkych kovov v krvi. Tieto testy ti urobia kdekolvek na Slovensku. Opuch mi zmiernovali naplaste napustene jodom na lekarsky predpis od mojho kozneho, alebo obycajnym osetrovanim betadinom, v ktorom je tiez jod a dostat ho v lekarni bez lekarskeho predpisu (pred operaciou pouzivaju ako dezinfekciu napr, nici bakterie, eliminuje zapalove reakcie). Krem je najlepsi ialuset, dali mi ho po zakroku, nic lepsie som nemala. Robim si aj kamilkove zabaly, alebo levandulove obklady. Najlepsie prve 4 dni chodit s holymi nohami kvoli pluzgierikom. Ak mas ozaj velky pluzgier, treba kupit v lekarni sterilnu ihlu a prepichnut, ale kozu z pluzgiera za ziadnu cenu neodstranovat. Prepichuje sa preto, aby sa v noci nestalo, ze ti praskne a koza sa ti zosuchne. Po prepichnuti opat vydezinfikuj betadinom. Ten uz mam v lekarnicke stale :D a na obklady aj osetrenie, dezinfekciu a jemne prekrytie pouzivam gazu ,-)

fragolala
13. jan 2021

Teda s holymi nohami chodim ja :D lebo mam odstranovane tetko na stehne.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sarus22
21. feb 2021

@vlcik1 ahoj prosim ta, ty chodis na ten pico laser? Ake mas skusenosti? Nerobia sa ti jazvy? Dakujem 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sarus22
21. feb 2021

@vlcik1 a kde chodis? Kks lebo ja mam tetovanie a celkom mi ho posrali, vobec sa mi nepaci takze by som to chcela dat prec. Aspon tak aby sa to dalo nejako pretetovat potom. Nemohla by si mi poslat foto prosim? 🙂

jazminn
15. sep 2021

Prosím Vás žienky, moja 16 ročná dcéra si pokreslila ruku tušom...ničím to nejde dole, som z toho hotová...poradte, tiež bude potrebný laser ?

fragolala
17. okt 2021

@jazminn 🙂

fragolala
Autor odpoveď zmazal
jazminn
17. okt 2021
gropo
17. nov 2021

@sarus22 ahoj ja som bola na pico v Žiline 2x..je vidieť rozdiel,ale čakala som viac mňa neboli...kočka čo s tým robí jé perfektná dosť drahé to je no urobila mi cenu tak šetrím 😉 držte sa baby🥰

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
jazminn
21. nov 2021

@vlcik1 koľko to asi tak cca stojí....moja dcéra má po ruke také všelijaké háky-báky pokreslené tušom...no som bezradná, neviem, čo s tým...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
wiktorrria
Autor odpoveď zmazal
jazminn
23. nov 2021

@vlcik1 práveže kožná na to reagovala asi tak že, laser?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
jazminn
25. nov 2021

@vlcik1 to tak vsiaklo do kože....pubertálne dôsledky minuloročného dištančného vyučovania...nešťastie, skúšali sme všeličo, ničim to nejde dať dole...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená