Odtlačky zubov na jazyku
Ako sa toho zbavím? Z čoho to môže byť?
@holy123 aj ja mam otlacene zuby v jazyku. Ale mne sa zda, ze ho napuchnuty mam, stitna tiez ok. Nvm, co by to mohlo byt
@lindusss2016 máš to dlhodobo? ja áno, možno že je to aj tým že mi často zle trávi, a mám kyselinu. napríklad z kávy...
@holy123 ja som si to vsimla prvykrat v lete. Predtym nvm. Ja zas nemam pocit, ze by mi zle travilo, praveze sa citim ok. Nic ma neboli, nebyva mi zle.
z cinskeho hladiska je to vycerpanost,zly spanok a stres
Tak ako niečo nové? mám rovnaký problém.
@lindusss2016 ahoj, chcela by som sa opytat, ci si prisla neskor na pricinu otlackov, momentalne mam to iste a neviem z coho by to mohlo byt, dakujem
@holy123 ahoj, mozem sa opytat zmizli ti tie otlacky? Mam to iste a pocit ze to tiez suvisi s travenim , dakujem
@barbora112678 Mám ich vzdy. Myslim si, ze je to tiez z travenia.
@barbora112678 nie 🤷♀️ obcas to mam velmi vyrazne, az z toho suslem, upodozrievam alergiu
@lindusss2016 dakujem za odpoved, mne sa to zhorsilo za poslefny mesiac a neviem co moze byt pricinou :(
keď som bol u lekára som sa pýtal na to a povedal, že sa dá kúpiť nejaká násada na spanie ktorá zabráni tlačeniu jazyka na zuby a tým pádom odstráni tento problém. Podľa mňa to budem stresom, občas si to všimnem že mám jazyk cez deň natlačený na zuby a tým sa tvarujú po bokoch ...

@holy123 Aj štítna žlaza, ale aj zápal jazyka.