Opakované mykózy - čo pomôže?
Mykózou trpím už asi 4 roky :( nie a nie preliečiť... po pôrode som na tom tak, že sa vracia každý mesiac, a už mi z toho začína prepínať... kúpila som si koloidné striebro. Je ešte niečo, čo vám pomohlo? Podotýkam, že som už vyskúšala všetko možné aj nemožné ☹
Ďakujem za každú radu 😉
@krasneleto bola som pozerat u nas v Trnave ten oreganovy olej a maju ho len jednej lekarni, tento: http://www.biopurus.sk/biopurus/eshop/36-1-BIOP...
asi si ho pojdem kupit.
Nema niektora z vas skusenosti konkretne s tymto olejom?
zacala som uzivat aj bio kokosovy olej, ale mykoza sa vratila ☹
@tinkerbell ja odporucam oreganovy olej v kapsulach a smin obsahom 55 percent karvakolu, ci ako sa to pise... a take mnozstvo nie si schopna z oleja vypit kedze je to velmi aromaticke... vyraba ich forma now... daju sa kupit v lekarni.. k tomu citricidal.. takisto odporucam v tabletkach plus ´kokosovy olej a kvalitne probiotika
tiez odporucam oreganovy olej @tinkerbell pouzivam konkretne tento to si dala link, dalej kokosovy olej 1-2 lyzicky denne, mozes aj porierat ... potom pijem cictricidal, vyborna vec, nepredavaju to v lekarni, zozeniete na nete, probiotika striedat... mne sa mykoza vratila po 2 rokoch a taha sa mi to od minuleho roka, od maja davam tuto kuru, som zvedava ci zaberie ....drzim paste vsetkym
http://rng.nazory.eu/ baby kuknite sem, su tam podrobne opisy ako liecit napr. aj mykozu ;)
@katkavv cez ktoru stranku na nete si si kupila ten citricidal?
@tinkerbell zo stranky liecive masti, dsj do goooglu a najdes
@katkavv dakujem. Drzis aj tu protikvasinkovu dietu? Preco treba probiotika striedat?
Prestat pouzivat komercne menstruacne vlozky a tampony ktore su bielene chlorom a vysusuju posvu. Kupila by som si menstruacny kalisok a latkove vlozky, maju ich v eko obchodoch. Bonus je ze ani nebudes vediet ze mas menzes. Kalisok je uzasna vec a vela zien sa zbavilo mykoz prave kvoli kalisku. A len zmena v stravovani to nevyriesi, preco myslis ze sa mykozy vracaju spat.
@tinkerbell aby sa vystriedali kmene probiotik, nevies, ktore ti (telu) viac vyhovuju ;) zaklad plesni je v crevach, treba ich vyhubit, potom sa zbavis aj mykoz, ano drzim tu dietu, uvidim a par tyzdnov ake budu vysledky
odporucam probiotika a lokalne umyvaciu emulzia a sprej prvej pomoci, viac info, kludne sa pytajte, poradim a poslem foto produktov 🙂
ahoj mam tiez velmi casto mykozu,ale teraz som dobrala antibiotika a je to na nevydrzanie uz som vybrala aj kandibene aj canesten pouzivam a stale to svrbi poradte mi nieco ja som uz s teho na nervy....
@tinkerbell ale citrovital kupis aj v lekarni a je to to iste len ina znacka
@maruska78 zevraj citricidal je lepsi, ale skusim aj ten citrovital
@katkajazudekova nech ti lekar predpise ine lieky napr. macmiror, sporanox
ahojte aj ja mavam mykozu a hlavne ked neviem odolat mliecnym vyrobkom vtedy fakt nieco strasne, ale naucila som sa pouzivat intim gel od canestenu a je to ovela lepsie, treba si davat pozor na jedlo sladkosti a podobne
ahoj..ja mavam mykozy tiez pravidelne, ak nemam mykozu 2 mesiace tak som stastna...vyskusala som uz vsetky tabletky, masticky a nic. akonahle beriem antibiotika, samozrejme k nim aj probiotika. hotovo do 2 dni mykoza ako hrom. teraz najnovsie som mesiac dozadu brala antibiotika vsetko bolo ok a 2 dni dozadu sme male sex s MM a na druhy den mi vravi ze ho svrbi penis, cely ho mal vyhadzany cervenymi botkami...na druhy den uz aj mna to zacalo stipat a dnes som si bola pre lieky :( sladke jem, neviem tomu odolat ale vyskusam ho zrusit uplne kedz som tu ciatala ze pritahuje kvasinky.
tea tree olej top kvality - pouzivat zvnutra aj zvonka...uspech zaruceny 😉
Ahojte. Pri mykozach vraj treba uplne vylucit aj bielu muku a cukry.
Ja som kedysi mavala mykozu tiez velmi casto. Dostala som sa z toho homeopatickymi kvapkami Lamioflur, uz niekolko rokov mam pokoj (tfuj tfuj tfuj 🙂 ), uz sa ma tu baby pytali na tieto homeopatika, problem vsak je, ze u nas ich uz nedostat.. tak jedine, ze by mali niekde v niektorej lekarni stare zasoby, alebo mozno v cechach....
čo skúsiť MMS kvapky od Jima Humbla??
este aj toto sa mi osvedcilo: http://www.just.sk/produkty/pestici_rada/k5150
tak aj napriek pravidelnemu uzivaniu kokosveho a oreganoveho oleja sa mi mykoza po dvoch mesiacoch vratila, a to som vylucila vsetky sladkosti. takze uz mi zostava len uplne vylucit muku a mlieko a asi zacnem jest surovy cesnak kazdy (aj ked veeelmi nerada) a ked uz to nezaberie, tak sa asi zblaznim, uz som z toho uplne na nervy 😠
Ahojte, prosím Vás viete mi niekto poradit, ja som mala mykozy pred dvoma rokmi sa mi opakovane vracali. Teraz mam partnera skoro rok aj pol a po roku sa mi zacali opat vracat mykozy, vobec neviem z coho a uz som z toho zufala, pretoze uz 4 mesiac po sebe mam mykózu! Prosím Vás neviete mi poradiť aku liecbu si mam nasadit..? Treba zájst aj za inym doktorom ako za gynekológom? Musí sa prelieciť aj partner? Ďakujem velmi pekne za rady...
@usiko
Zdravím Vás , už niekoľko rokov sliedim po internete a hľadám pomoc pri riešení mykózy . Zaujala ma Vaša rada , pri tejto liečbe. ja som asi pred dvoma rokmi , bola tiež z tohto dôvodu v Hágoch, ale žiaľ Mudr. Adam , tam už neordinuje,Samozrejme na nič sa neprišlo a ja sa už desiaty rok topím v týchto problémoch , vyskúšala som hádam všetko..Zarazila ma však lieč. metóda , ktorú Vám tam naordinovali , vkladať antibiotika priamo do pošvy? Ak Vás môžem poprosiť napíšte mi dávkovanie ak sa dá a či táto liečba Vám pomohla až natoľko , že máte dodnes s tým pokoj.
Za radu Vám budem veľmi povďačná.
@kalmia pozrite si link,ktory bol vlozeny par stran dozadu. jeto jedine ucinne riesenie. antibiotika priamo doposvy vam problem jedine zhorsia. mykozy su dosledok patologickeho premnozenia candidy v organizme. antibiotika este oslabia bojaschopnost prospesnych bakterii, a nielenze neohrozia candidu,ale pomozu jej k premnozeniu.
http://rng.nazory.eu/rubriky/c/candida
@demo Dobrý deň ,
ďakujem ,za link, poznám to ,toto všetko som už absolovovala , dokonca aj 40dňovú ryžovú diétu z natur. ryže, dodnes užívam GSE, probiotika , používam detský prášok na pranie , žiadne mydlá, len čistú vodu. Hlavným spúšťačom je konzumácia sladkého , aj to som vylúčila a stále sa objavuje pálivý výtok , niekedy svrbenie.Dlhoročná liečba na alergológii taktiež nezabrala , na odporúčanie lekára som podstúpila aj konizáciu kŕčka. Raz do mesiaca užívam Diflucan , dlhodobo.
Všetky krvne výsledky a testy sú v poriadku , podľa lekára , niet sa na čo zamerať .
Ďakujem za radu.
@demo
ano malo to svoj postup, jedlasom len naturálnu ryžu , ktorá sa den pre uvarením namočila do vody, , varila sa s kurkumou. toto som jedla 7 dní , potom sa postupne pridávala dusená zelenina vo vode , potom neskôr strukoviny, toto všetko 36 , tekutiny bola len voda , alebo bylinkový čaj, žiadna káva , proste nič.
@kalmia konizacia krcka? to ako suvisi s mykozou?
mykozy su iba a iba o strave. nie je to ani pohlavne prenosna choroba, mavaju ju aj zeny,ktore sexualnym zivotom neziju. ta ryza nie je dobra - je dobra,ale nie ako zaklad jedalnicka. sacharidy treba obmedzitt,nie ich zaradit vo vacsom ako normalnom mnozstve. podla mna ste sa tyrali zbytocne. aj to varenie vo vode je zbytocne. Zaklad stravy ma tvorit bielkovina, tuky, zelenina, menej sladne ovocie. ziadne banany. olivovy a kokosovy olej. fungicidne potraviny ako zazvor cerstvy (caj),kurkuma - da sa pridat takmer do vsetkeho - aj do toho zazvoroveho caju, ceylonska skorica (posypat struhane jablcko, alebo dusene),klinceky (pridat do duseneho ovocia). snazte sa v kazdom jednom jedle jest vzdy vacsie mnozstvo tychto korenin. obmedzit alebo este lepsie vylucit mlieko a vyrobky z neho. vylucit sladkosti.tie probiotika su fajn. este cesnak je vyborny. neprejedat sa.jestt idealne tri krat denne a iba ked ste hladna (aby nestravena potrava zbytocne nekvasila). Toto vsetko sa da robit tak, aby bol clovek spokojny, nehladoval a netyral sa 🙂. aha a ryza najma basmati.je najkvalitnejsia. odporuca sa biela,nie nelupana.

@tinkerbell v bio obchode :D