Operácia a menštrácia
Ahojte prosim viete mi poradiť nejaký domáci trik na oddialenie menštruácie ? 24.4 mám plánovanú operáciu a zhruba 27.4. mi vychádza menstruacia alebo o dva dni neskôr nerada by som to už znovu prekladala …máte nejaké rady. ? Čo robiť ?
@katika1811 dcéra dostala od gynekologičky pred plánovanou operáciou cyklo3forte a čo sa týka domácich receptov na oddialenie ma nič nenapadá
@viestta ale vraj sa nesmie užívať nič hormonalne pred operáciou
@katika1811 vraj. Spytala si sa?
@katika1811 tak si si dala zlý termín🙂si si to nepozerala?dáva sa Norethisteron, alebo prehod termín iny spôsob nie je
@katika1811 mne tiez vychadzala, zavolala som do nemocnice a vraj nemam nic uzivat, oddalovat atd., ze im to pri operacii nevadi.
@katika1811 to aj dcére doktorka povedala preto jej dala to Cyklo3forte neviem skús svojej gynekologičky alebo gynekológa na to spýtať
@viestta ano
@luccija mala som dobrý termín len mi ti preložili o 3dni neskôr kvoly lekárovi 🤦🏼♀️
@luccija risknem to radšej
@0silvia0 čiže aj počas operácie si mohla mat menzes ?
Normálne si v nemocnici dávajú baby tampón keď idu na sálu a majú svoje dni
@janulka155 to fakt ? Toto som vôbec nevedela
@katika1811 áno zober si tampóny a keď pôjdeš dole si daj 🙂 aj keď povies sestrickam tak ti to tiež povedia alebo keby si aj náhodu zabudnes tak sestrička ti určite dá
@janulka155 no to som zvedavá ozaj či sa bude dať ak náhodou dostanem ms 🙂 lebo stále dávali termín aby dom ju nemala ale tak aj dúfam že ju dostanem tak ako mám po operácii 🙂
@katika1811 ved ti pisem, ze ano. Mne operovali chrbticu, ziadne vnutorne organy a menzes nikomu nevadil. Zavolaj si.
hej no mne hned predpísali pred operáciou Nerethisteron..akožen je to svinstvo ale ked treba treba... podomácky si to asi moc neoddiališ
@katika1811 tak si oddial o cyklus skôr..nie tesne pred operaciou
@lublub ako myslíš ?
@lublub ja mám práveže problém ja ju chcem dostať na čas a nie skôr pretože stále dostanem na 24den keď stresujem 🤦🏼♀️😂😂takto to bolo sj teraz v marci
@katika1811 no ze ak máš dostať 27.4. tak ak máš cca pravidelný cyklus tak by si mala mat koncom marca este...tak oddial túto..
@lublub vieš fo práveže nemám pravidelný stále mi príde na 24den ale záleží od veľa okolnosti stres atd teraz som dostala skôr kvoly stresu … ďalšia mi ma prísť 5.4. Čiže chcem aby aj v ten deň prišla to mi vychádza na 26DC a potom az1.5 čiže to by bolo super že týždeň po operácii ..ja sa len obavám aby som ju nedostala skôr …rozmýšľam že budem piť alchemilkovy čaj teraz v polke cyklu či sa mi to neupraví a dostanem ju tak ako mám resp aj keď neskôr hlavne sby to nebolo skôr ako 24DC
@katika1811 keď chceš mať istotu, tak si posun tu 5.4. a máš to....Norethisteron sa užíva cca 3 dni pred začatím a keď prestaneš uzivat tak za 2-4 dní dostaneš..
@lublub to nemôžem pretože nesmie sa užívať nič hormonálne pýtala som sa na to
@katika1811 co ti idu operovat? Vobec to nie je problem. Das si tampon.
@mofa umbilikalnu herniu …pupocny pruh …prečo SŠ potom pýtajú a dávajú termín mimo op?
@katika1811 ved počas operácie nebudes..
@katika1811 dcéra má tiež často nepravidelný cyklus a doktorka jej dala Cyklo3forte kvôli operácii, keďže dcéra zo stresu máva často aj skôr alebo tak, preto jej hento dala ako takú poistku, keďže to nie je hormonálne a nerozhádže ti to ani cyklus, dcéra to brala aj na dovolenke a všetko jej prišlo tak ako malo

@katika1811 zavolaj gynekologovi nech ti predpise Norethisteron