Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@polokakauko určite si pýtajte rehabilitácie ja som bola PN tri a pól mesiaca a som po operácii 10 mesiacov a občas to boli hlavne pri zmene počasia . Nedajte sa odbiť buďte PN koľko potrebujete hlavne pri takej práci keď musíte chodiť.Najlepsie sú na to zdravotné topanky teda širšie.
Dnes som bola na kontrole " podľa potreby". S tým, že ma stsley bolia prstye nae nohách ,pichol mi injekciu od bolesti.som vypísana do práce.ale to neprichádza do úvahy 🙈 ja som už ozaj zúfalá, okrem toho že ma noha bolí mi v nej brni . Prečo sú ľahostajný voči tomu??? čo mám robiť
@polokakauko od obvodneho pýtat doporucenie k inemu ortopedovi, nech sa na to kukne. Je to hlúposť, ze vas nedali na rehabky, ani mne operacia nedopadla ktovieako, ale na rehabky ma dali. Mozete sa ist este v tej nemocnici opytat primára, preco ten lekar takto postupuje,resp.skor nepostupuje
Ahojte, nemáte náhodou niektorá už nepotrebnú tú topánku po operácii haluxu?
@janarado myslím,že je tá topánka aj na recept,dá sa predpísať lekárom
@sonicka13131 rada by som sa porozpravala s vami ohĺadom operacie haluxov. Ďakujem
@emidia Prajem pekný večer, prosím o skúsenosti.Nakoľko aj mňa čaká operácia nakoľko mám nález haluxu celkom veľký ortopéd to opísal u mňa ako zložitejší zákrok.Neviem sa rozhodnúť kde si dať operovať nohu.Mám 47 rokov problémy sú na oboch nohách ale zatiaľ chcem riešiť len jednu kde je to horšie. Ďakujem
@tinulka193 Dobre ranko. Na co konkretne ste zvedavá? 🙂
@emidia a povedali vam, preco mate rezane aj medzi palcom a ukazovakom, bo ja netusim a snad vsade vidim len jeden rez, mam 9+4 stychov, je to pomerne vela oproti inym fotkam, a to este neviem, aka to bude "bolest" pri vyberani. Ale nemam ani sroby, ani nejake platnicky, ani nic, co by sa malo este vyberat. Ja som sa radsej nic nepytala, bo by som snad zutekala z tadial. Ale mam to za sebou. Dnes narodky trosku ubolene, ale dala som si ten najkrajsi darcek, bo verim, ze uz bude len dobre. Mna to trapilo cca od 15., bolesti od 18, ale nie take ako nastupili po porodoch. Covid mi operaciu predlzil o skoro 1.5r, bo som to riesila 10.3. a 16.3. vyhlasili stopku na SR.
@emidia
Ahojte, absolvoval niekto, pripadne ma aspon sprostredkovane info o operacii haluxov na niektorej zo sukromnej klinik - bratislavsky kraj? Dakujem.
@alicewonder Poprosím o natočenie videa, ako sa robí ten obväz po operácii haluxov. ďakujem.
@pauliq ahoj môžem otázku na operaciu..mam haluz a palec ma boli už asi 7 rokov rok vkuse .poradili mi nejakú cheilotomiu aj výrastky mam na palci..mam sa objednať Martin alebo Ružomberok..ako to tebe prebiehalo
@vlevicka ahoj, chcem sa spýtať, na pravej nohe ťa to nebolí.?.podľa fotky ja mám asi tak nohu a palec...mám tiež hallux ale mám skôr hrču hore na klbe..ako ty na tej pravej nohe..a spôsobuje mi to bolesti pri chodzi...mám tam poškodenie klbu 3 stupeň a neohnem palec pri chôdzi veľa lebo ma ten klb bolí aj zboku aj zhora...
ahojte, u koho ste prosim absolvovali rehabilitacie po operacii? BA kraj. Dakujem
Ahojte ak vas teda ortoped odporuci na operaciu ako dlho sa na nu caka? Ma niekto skusenost kolko stoji jedna noha v sukromnej klinike. A ako dlho sa caka v statnej?

@gemerka17 No vraj na to čakám pol roka. Takže preto mi nedali rehabilitáciu. Za dva týždne sa mi to malo doma z rehabilitovať podľa doktora. Ja som úplne zúfalá lebo mi končí už maródka a neviem sa pohnúť ďalej s nohou.