icon

Operácia haluxov

januliatko111
4. mar 2013

mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?

adulka07
2. feb 2024

Žienky 😉keď idem v pondelok na RTG to už potom nebude treba nosiť tu topánočku?

adrianadeutschova
2. feb 2024

@adulka07 lekár vám povie.ja som nosila ešte, ale už len sporadicky.ked dom dlhšie chodila, nohy opuchali a boli mi dobre nosit títo papučky.Mam cizmy od UGG, jediná obuv,ktorú môžem nosit.Pohodlne maximálne prispôsobivé👍

adulka07
2. feb 2024

@adrianadeutschova ďakujem...ja som pozerala zas barefoot obuv

adrianadeutschova
2. feb 2024

@adulka07 môžem tretí den po vybrati srobov si nohy namacat do repika?vhcem, aby sa mi odlepili tie gazy,lebo oni keď to davaju dolu ma to bolí

adulka07
2. feb 2024

@adrianadeutschova no keď to nemusíš mať zaviazané po kontrolu tak asi môžeš...mne vybrali stehy a nalepili tejpy ..pár dní som to tak mala a potom tiež tejpy dala dolu,.nohu som si umyla v repiku a dala nové tejpy...

adrianadeutschova
2. feb 2024

@adulka07 nehovorili, iba že v pondelok na prevaz

adulka07
2. feb 2024

@adrianadeutschova tak to asi nemáš dávať dole ...13.1 v sobotu má operovali...v pondelok som bola na preväz a potom som mala ísť o týždeň na ďalší preväz kedy mi vybrali stehy ...a ani v Tom čase som si to dolu nedávala..až teraz keď mám iba tejpy

adrianadeutschova
3. feb 2024

@adulka07 to už po tyzdni ti vyberali stehy?Dsla som si to pomalicky dolu,mať zaschnutí krv tri-štyri dni na rane mi moc hygienické nepríde.ale držím si to v čistote a mám to prekryte

adrianadeutschova
3. feb 2024
adulka07
3. feb 2024

@adrianadeutschova áno ...na 9.den mi vybrali stehy.....to ti zas rozrezali nohu na Tom istom mieste ?

ninka123
3. feb 2024

Kočky dnes bola v správach na Markíze tá reportáž s primárom Totkovičom ohľadom novej operačnej metódy 😉

adrianadeutschova
4. feb 2024

@adulka07 ano, ale už mám na každej nohe 4 stychy.Predt som mala na jednej šesť a druhej päť.Ale opäť žiadne bolesti.Snazim sa šetriť a len lezat

adrianadeutschova
4. feb 2024

@ninka123 kedy presne?

adulka07
4. feb 2024

@ninka123 v prvej polovičke či v druhej?

olsan
4. feb 2024

@ninka123 Videla som a zaujalo ma to. Napíšte, prosím ako to prebiehalo, ako dlho ste boli v nem. , či boli bolesti...a ako dlho trvalo zotavenie. Ďakujem ;)

adulka07
4. feb 2024

@olsan operoval v sobotu...cena cez víkend 450€ +topanocka 62€...ráno som prišla na 9:30...boli sme 4 žienky na izbe...brali ma ako prvú okolo 11tej...o 13.tej som sa zobudila,..dotiekla infúzia,sestrička mi pomohla obliecť a na wcko a o 15tej som išla domov...v pondelok na preväz, o týždeň -9 deň vybral stehy a dal tejpy, zajtra idem na RTG ...zatiaľ ešte stále chodím v topánočke

adulka07
4. feb 2024

@olsan bolesti prvý deň vôbec...až od druhého dňa ale s liekmi čo mi prepísali sa dalo vydržať...brala som ich asi týždeň,väčšinou na noc...

olsan
4. feb 2024

@adulka07 Ďakujem, robili ti 1 nohu alebo obe naraz ? Mala si celkovú anestezu ? Dlho si čakala na operáciu?

adrianadeutschova
4. feb 2024

videla som tu reportáž.Tak hádam to bude dobra metóda,keďže je to novinka a aj mudr.Pulman z Malaciek robil nejakú šetrnú metódu a už ku nemu moc nechodia, lebo sa im haluxy vracali.Aj mudr.Totkovic kosť píli a srobuje takto to aj mne v Nitre teraz robili.Od bolesti som dostala po operacii infúziu a odvtedy som nič neuzila, nič ma nebolí.Nohy sú krasne rovné, v pondelok idem na preväz🥂fotky som dala vyssie

adulka07
4. feb 2024

@olsan len právu ... ľavá ešte nie je tak vykryvena...ale mne robil halux aj klembu...mala som celkovú anestéziu..primarovi som písala email v októbri, konzultáciu som mala v novembri a operoval má 13.januara

olsan
4. feb 2024

@adulka07 Prosím a chodíš s barlami?

adulka07
4. feb 2024

@olsan nie...barle som mala asi 5 dní...v pohode sa na chodiť v tej topánočke kde je záťaž na päte

adulka07
5. feb 2024

Tak kontrola je zamnou..RTG v poriadku..ešte ma pochválil za dobré nalepené tejpy a že ako pekne farebne 😁že môžem už chodiť bez topánočky a začať zaťažovať nohu ...kontrola o 4-6 týždňov...ešte také 2 týždne mám ostať doma ...ale problém,že ja nič na tu neviem obuť...ani najširšie šľapky 😭

olsan
5. feb 2024

@adulka07 Máš to pekné, no neviem, ako si mala predtým...ja mám na obidvoch, aj ked zatiaľ neboli, ale esteticky mi to vadí 😞

adulka07
5. feb 2024

@olsan strašne krivé 😭...všetky palce do boku...až to nedobre vyzeralo v lete v šľapakach

adulka07
9. feb 2024

Žienky tie čo tiež tejpujete nohu ...tak tejp v sanite- zdravotnícke potreby stal cez 11€ a v predajni Action 2,29€ a kvalita neni o nič horšia

dominiqwa
11. feb 2024

@kikus23333333 áno nosím už aj opätky v pohode neboli nic

dominiqwa
11. feb 2024

@adulka07 Opuch dlhšie bol ale

mishel9357
18. feb 2024

@dominiqwa Prosím vás neviete či hospitalizuju deň vopred keď bývam cca 300km od KE? Dávajú aj sanitku či ? Ďakujem