Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@adulka07 lekár vám povie.ja som nosila ešte, ale už len sporadicky.ked dom dlhšie chodila, nohy opuchali a boli mi dobre nosit títo papučky.Mam cizmy od UGG, jediná obuv,ktorú môžem nosit.Pohodlne maximálne prispôsobivé👍
@adrianadeutschova ďakujem...ja som pozerala zas barefoot obuv
@adulka07 môžem tretí den po vybrati srobov si nohy namacat do repika?vhcem, aby sa mi odlepili tie gazy,lebo oni keď to davaju dolu ma to bolí
@adrianadeutschova no keď to nemusíš mať zaviazané po kontrolu tak asi môžeš...mne vybrali stehy a nalepili tejpy ..pár dní som to tak mala a potom tiež tejpy dala dolu,.nohu som si umyla v repiku a dala nové tejpy...
@adulka07 nehovorili, iba že v pondelok na prevaz
@adrianadeutschova tak to asi nemáš dávať dole ...13.1 v sobotu má operovali...v pondelok som bola na preväz a potom som mala ísť o týždeň na ďalší preväz kedy mi vybrali stehy ...a ani v Tom čase som si to dolu nedávala..až teraz keď mám iba tejpy
@adulka07 to už po tyzdni ti vyberali stehy?Dsla som si to pomalicky dolu,mať zaschnutí krv tri-štyri dni na rane mi moc hygienické nepríde.ale držím si to v čistote a mám to prekryte
@adrianadeutschova áno ...na 9.den mi vybrali stehy.....to ti zas rozrezali nohu na Tom istom mieste ?
Kočky dnes bola v správach na Markíze tá reportáž s primárom Totkovičom ohľadom novej operačnej metódy 😉
@adulka07 ano, ale už mám na každej nohe 4 stychy.Predt som mala na jednej šesť a druhej päť.Ale opäť žiadne bolesti.Snazim sa šetriť a len lezat
@ninka123 kedy presne?
@olsan operoval v sobotu...cena cez víkend 450€ +topanocka 62€...ráno som prišla na 9:30...boli sme 4 žienky na izbe...brali ma ako prvú okolo 11tej...o 13.tej som sa zobudila,..dotiekla infúzia,sestrička mi pomohla obliecť a na wcko a o 15tej som išla domov...v pondelok na preväz, o týždeň -9 deň vybral stehy a dal tejpy, zajtra idem na RTG ...zatiaľ ešte stále chodím v topánočke
videla som tu reportáž.Tak hádam to bude dobra metóda,keďže je to novinka a aj mudr.Pulman z Malaciek robil nejakú šetrnú metódu a už ku nemu moc nechodia, lebo sa im haluxy vracali.Aj mudr.Totkovic kosť píli a srobuje takto to aj mne v Nitre teraz robili.Od bolesti som dostala po operacii infúziu a odvtedy som nič neuzila, nič ma nebolí.Nohy sú krasne rovné, v pondelok idem na preväz🥂fotky som dala vyssie
@kikus23333333 áno nosím už aj opätky v pohode neboli nic
@dominiqwa Prosím vás neviete či hospitalizuju deň vopred keď bývam cca 300km od KE? Dávajú aj sanitku či ? Ďakujem

Žienky 😉keď idem v pondelok na RTG to už potom nebude treba nosiť tu topánočku?