Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@vieramikloskova vidíte a mne doktor prísne zakazal na nohu pristúpiť. Ako vidím sú rôzne postupy pri a po operácii. Mňa noha bolela deň po OP. a potom už nie ani opuch nemám a ani lieky neberiem.
@budova108 no ja hneď po operaci som musela cvičiť z členkom hore a dole. Mne robíl aj klenbu aj halux. No stredu idem na rengen tak dúfam že bude všetko OK. Ale sadru máte len dole od členka🤷 ja mam už tu novú metódu operácie.
@budova108 no áno máte sadru tak opuch asi nebude, ja mám pooperačnu topánku môžte chodiť. Ako bolesť bola ale stačila jedna tabletka na deň
@budova108 to je ta topanka, to je 2 hodinu po operácii
@budova108 to je ta topanka, to je 2 hodinu po operácii
@vieramikloskova Ako sa máte?
@vieramikloskova Ako sa máte?
@keta14 no je to 5 týžne od operácie,topánku už nemám ani barle, tak učím sa to rozchodiť aj cez bolesť. Mám ešte veľký opuch tak je to ťažko aj cvičít ale snažím sa veľa chodiť. Rehabka idem ba druhý týždeň . Ja dúfam že to bude stále lepšie.
Ahojte, tak už aj ja som absolvovala konzultaciu u Dr.Totkoviča. Termín mám 9.9.😉. Konzultácia ako ste písali velmi rýchla a vecná.
@11magda11 to aj mne písal pred rokom, keď som sa objednavala na konzultaciu… ale mám pocit, že zvýšením cien operácií ubudlo, takze voľne termíny ma… ponúkal mi aj leto, ale ja som chcela od septembra…
@ninka123 uhm uhm zaujimave.. tak ale super. A ty ides jednu nohu ci dve? A ta konzultacia vyzerala tak ze ti to pozrel a rovno dal termin a vybavene?
Ja som tiež bola dnes na konzultáciu,čakala som skoro rok. Termín operácie som dostala na február 2026😒
Ja som tiež bola dnes na konzultáciu,čakala som skoro rok. Termín operácie som dostala na február 2026😒
@adaurbanova ahoj ja som dostala termín hneď keď som mu písala. Povedal že čaká sa približne rok a operovať môžme začiatok marca . Mesiac pred operáciou to bolo február som bola pri ňom a marec bola operácia.
@adaurbanova ahoj a to ty si chcela az buduci rok termin? Lebo ako som pisala, mne ponukal uz pocas tohto leta…
@ninka123 uhm uhm zaujimave.. tak ale super. A ty ides jednu nohu ci dve? A ta konzultacia vyzerala tak ze ti to pozrel a rovno dal termin a vybavene?
@11magda11 áno ako pišeš.. pred konzultáciou som bola ne RTG, pozrel si ho, pozrel mi nohy a že kedy si dáme termin.. chcel mi dat obe nohy naraz, lebo ich nemam komplikovane.. ale ja nechcem, lebo potrebujem byt čiastočne mobilná…
@adaurbanova ahoj ja som dostala termín hneď keď som mu písala. Povedal že čaká sa približne rok a operovať môžme začiatok marca . Mesiac pred operáciou to bolo február som bola pri ňom a marec bola operácia.
@vieramikloskova tak to bolo šťastie. Neviem podľa čoho to zadeľuje.
@adaurbanova ahoj a to ty si chcela az buduci rok termin? Lebo ako som pisala, mne ponukal uz pocas tohto leta…
@ninka123 nie sám mi povedal že to bude až budúci rok. Alebo za poplatok ešte tento.
@ninka123 nie sám mi povedal že to bude až budúci rok. Alebo za poplatok ešte tento.
@adaurbanova no to som počula že za poplatok je operácia skôr
@adaurbanova aha a buduci rok za nu nebudeš platit?
@adaurbanova aha a buduci rok za nu nebudeš platit?
@ninka123 áno budem 600,ak chcem teraz tak 1200. Vraj komplikovaná op. Už vrodená deformácia
@ninka123 áno budem 600,ak chcem teraz tak 1200. Vraj komplikovaná op. Už vrodená deformácia
@adaurbanova aha, ďakujem za vysvetlenie… tak asi len on rozhoduje o termine vzhladom ku komplikovanosti…
@yuyana99 ono tych 6-8 tyzdnoch sa to bude zlepsovat naozaj milovymi krokmi. na rehabilitaciu som isla len 1 do Snopu, ukazali mi cviky a cvicila som doma.
@guizui ahoj ja mam 6 týžne ale opuch veľký, stredu idem na rehabka mam len cviky. Neviem ako budem dlho na PN lebo opuch môže aj 4 mesiace.
@guizui ahoj ja mam 6 týžne ale opuch veľký, stredu idem na rehabka mam len cviky. Neviem ako budem dlho na PN lebo opuch môže aj 4 mesiace.
@vieramikloskova na opuch je dobrý vitamín C a mne pomohlo mačat si nohu v slanej vode aspoň 20-30 minút každý večer...a brala som aj serapeptazu
@vieramikloskova na opuch je dobrý vitamín C a mne pomohlo mačat si nohu v slanej vode aspoň 20-30 minút každý večer...a brala som aj serapeptazu
@adulka07 ahoj C beriem aj D že vraj rehabka treba a potom bude dobré 🤷
@adulka07 nepoznám tie lieky

@budova108 áno😊 ja som na 4 deň išla na previaz a to som išla dosť ďaleko peši. Musíte mať pooperačnu papuču. Lieky som brala asi 3 dní od bolestí. Ja by som povedala že také 2 týžne je také bolestivé u mňa . Zajtra mam 4 týžne po operavii a už je to oveľa lepšie dnes som aj dosť veľa chodila.