Operácia haluxov
mate niekto osobnu skusenost s operaciou haluxov (vybocenych palcov)?
@katarinacierna mozem sa opytat kde ti to robili? Mam dve male deti tak veľmi rozmýšľam kedy ísť keďže okolo nich mi treba behať.
@dominiqwa ahij...robil mi to doktor zo Žiliny,Mudr.Krause .Chodí cez víkend do súkromného centra v Martine,tam to robí.Inomed-Artropro sa o vola
@katarinacierna zvladla si to s dietatom malým? Napis mi prosim na mesenger dominika brinckova
@zuzanka1984 ahoj. Tak ked vidim tvoju nohu-uprimne, nic moc. Stale mam dojem, ze mas velky halux. Mozno si mala vacsiu kost aj zhora a tam to zosekali, ale na boku to mas stale dost velke. Stalo to za tu bolest a tu dlhu pn-ku?
@veve10
@zuzanka1984 tiež som Togo názoru...Toto mam ja po operacii...Je tam malý hrbolcek,to mám ešte srobik,ktorý pôjde von...ale oproti tvojej nohe teda vidno že má toho zbavili
@katarinacierna no, toto je ine kafe, velmi pekna praca. Kde a kto ti to robil? Kolko si platila? Inac gratulka k 3 babatku. 😉
@veve10 už som písala vyššie že v Martine Mudr.Krause...myslím že nepoznám.osobu,ktorá by bola s nim nespokojná;)A to som mala taký haluxu,že už som skoro nič neobula🤔Keďže to bolo súkromné centrum tak cca 200€....ale robí to v žiline aj v šťastnej nemocnici,čiže to asi chodí cez poisťovňu potom...Ešte to asi nemáš za sebou či?lebo už predtým som ti písala čo pozeram starši prispevok🙂
@katarinacierna ja sa tak skoro nechystam. Chirurg mi dokonca povedal, ze v stave akom to mam by som mohla byt bez operacie aj 10 a viac rokov. Ja obujem hocico a zatial to ani neboli, iba zriedka, navyse mam male babo a cakaju ma ine operacie, trocha surnejsie. ale zistujem si vopred. 😉
@veve10 pokiaľ nemáš problémy tak sa nenahli...Ja som mala dlho halux no nikdy nebolelo..No zrazu zo dňa na deň som také bolesti mala...Až kŕče do lýtka som chytala...No po 2 mesiacoch má manžel dokopal na to,segra vybavila doktora a bolo...Hlavne si vyber dobrého doktora,ktorý robí pekný prácu...videla som už aj kadejaké šitia a podobne.Mne už iba srob vytiahne,to je na 2 stichy A hotovo🙂
@zuzanka1984 to vyzerá lepšie;)
@veve10
@katarinacierna tak to stalo za to.hlavne za tie bolesti..uz je jesen,uz zacina ľavá boliet..este tam mam srob,ten sa bude vyberat
@zuzanka1984 ja tiež ešte srob,už mal byť vonku ale som tehotná tak musí počkať...A ten srob mi už začína vadit v topánkach🤔
@zuzanka1984 ta prava vyzera vyrazne lepsie. 😉
@katarinacierna kolko si od operacie? mne povedali ze najskor o tri mesiace.. asi to skusim cez vianoce...
@zuzanka1984 ja mam pol roka od operácie...A vyberať mi ho budú až v apríli..doktor mi povedal že minimálne pol roka musí srobik v nohe byť q maximálne 2-2.5roka
@katarinacierna mne tiez povedal ze ideal pol roka.. tiez to tam citim, snad to vyberanie bude rychlo, uf bala som sa na operaciu velmi velmi
Pekný deň prajem. Aj ja má problém s haluxom, na pravej nohe je už dosť veľký a na ľavej to už tiež začína. Obvodná povedala, že to už je len na operáciu, samozrejme sa bojím. Chcem sa spýtať či niekto neviete o nejakom dobrom ortopedovi, ktorý to aj operuje v Prešove? Som z BJ, tak tam by som to mala najbližšie. Ďakujem
@katarinacierna prosim ta a ty si kolko od operacie? uz si skusila aj take, ze opatky? dakujem
@zuzanka1984 ja som asi 7 mesiacov...Áno opätky super...práveze v nich mi ani srob nevadil..narozdiel od cizmy
@monikaveresova želám skoré zotavenie. Aj ja asi pôjdem, ale veľmi sa bojím ☹ vyzerá to hrozivo. Ešte som sa neodvážila ísť za ortopedom-operaterom, ale už mám odporúčanie. Boli ste pri vedomí, alebo ako to prebiehalo? Ďakujem
@janasydlovska Ahoj ja som bola v celkovej anestézii o pol ôsmej mi to robili a o13.00 som išla domov.No uvidíme ako to bude ci sa to nevráti, vraj ze nie. Ale keby tak určite idem do toho zas🙂
@monikaveresova wooow a ako si chodila ked obe naraz?
@zuzanka1984 Ahoj no prvý týždeň len na WC a to v pooperacnych topánkach a o barliach. Teraz tak isto ale už to ide lepšie 🙂
@monikaveresova tak ja len jednu ale tiez som dalej nesla ako na wc, ked som sa sla sprchovat normalne som sa narobila =)
Zienky nebola niektora v poprade alebo neviete ako to tam robia? Ďakujem
Prosím nemáte skúsenosti so Skalickou nemocnicou?

@zuzanka1984 presne..aj mne povedali ze musi byt rozdiel medzi operaciami....a s peknou nohou naozaj uplne iny zivot..🙂