icon

Operácia panvového dna - T.O.T. verzus laser

memeska79
4. máj 2017

Ahojte..chcem sa spýtať, či niektorá z vás podstúpila jeden z týchto zákrokov..či je spokojná s výsledkom a pod. Ja som mala problém už počas tehotenstva,teraz má malý skoro rok a pol a problém s inkonti pretrváva:( bohužiaľ cvičenie u mňa nezaberá. Viem,že ženy riešia horšie veci ale aj toto je bohužiaľ hrozné,keď sa obávate trapasu a ja osobne to "riešim" nedostočným príjmom tekutín čo problému určite len pridáva:( t.o.t. sa obávam a laseru neviem nakoľko veriť,keďže som nenašla žiadnu diskusiu resp.recenziu na tento zákrok. Vopred vďaka za každý príspevok. M.

fidorka7
4. máj 2017

@memeska79 no mám i ja odporučenie na pásku, len sa k tomu zatiaľ akosi neviem rozhýbať, i ked riešiť to chcem... asi na jeseň sa dokopem

chichinka
4. máj 2017

@memeska79 pocuj skus este fyziomami.com (Ceska ale chodi aj na SK, pomahala aj jednej co lekari povedali ze jedine operacia a babulka sa dala cvicenim dokopy, ze lekari prekvapeni povedali ze netreba operovat. Len tie cviky nie su take bezne, aby boli ozaj ucinne je dobre sa to u nej naucit) alebo potom Rehab Women (Monika sa krstnym menom vola) z Kosic, ona ma tiez velke uspechy s tymito zenskymi vecami - riesi doastazy ale aj panvove dno co viem, vsetko je to poprepajane. Velmi drzim palce!

memeska79
autor
4. máj 2017

@chichinka vďaka za tipy. Češkin workshop som absolvovala a dokonca od kamarátky mám tipy aj na cviky na diastázu, ktoré popri priamych brušných svaloch zapájajú aj pd. Na tomto princípe má cviky aj martina z fyziomami. Možno sa to niekam.pohne..len už sú to týždne a keď nevidím žiadne zlepšenie je to demotivujúce.

memeska79
autor
4. máj 2017

@fidorka7
Ja tiež som myslela že po lete..len tak sa obávam nejakej "nehody",že nevylučujem,že do toho prásknem aj skôr. Hlavne cez leto treba viac piť..a ešte sa chystáme aj na svadbu,a teda momentálne akékoľvek skákanie a prudšie pohyby sú nemysliteľné.

fidorka7
4. máj 2017

@memeska79 mám na predpis vložky zatiaľ..

chichinka
4. máj 2017

@memeska79 uplne Ta chapem... viem, ze ta jedna babulka cvicila rok... kazdopadne velmi drzim palce!!!

memeska79
autor
4. máj 2017

@chichinka vďaka moc🙂

gigie24
21. júl 2020

@memeska79 Ja som bola na spevneni panvoveho dna laserom. Pred 2 mesiacmi a som spokojna, vraj je dobre absolvovat 2-3 sedenia... Ja som hned prvom a nemam problem s unikom mocu, len 2x sa mi stalo ked som velmi dlho nebola na wc. Velmi mi to pomohlo aj v intimnom zivote, lebo lepsie citim partnera 🙂. Ja som mala taky stredny problem. Moja sestra mala az taky silny, ze pretekala aj ked mala vlozku. Bola 2x na laseri a je velmi spokojna 🙂.

memeska79
autor
11. sep 2020

@gigie24 ďakujem krasne za info. Zatial skusam este cvicenim..mozem sa spytat kde presne (mesto, klinika, lekar) si sa mechala operovat? Ale teda fakt som zvedava. Sestra je ako dlho po zakroku? Ale tesim sa s tebou..sama viem, ake je to neprijemne a teda o co viac si vies asi teraz zivot se vsimvsudy uzivat😉 moniak
Naozaj si velmi vazim.reakciu..je to asi vec..o ktorej zeny neradi "nahlas" pisu.

gigie24
12. sep 2020

@memeska79 Sestra je rok a pol po zakroku a ja pol roka. Ja som bola v Nu Clinic a som naozaj spokojna. Predtym som rok a pol cvicila, pomohlo to naozaj len minimalne, bez zjavneho efektu. Laser pomohol hned, dokonca sa zlepsil aj sexualny zivot 🙂

babuli
23. aug 2021

@gigie24 a kde ste boli prosim?

memeska79
autor
25. nov 2023

@fidorka7 ahoj..mozem sa spytat..ci si to nakoniec poriesila?

fidorka7
31. dec 2023

@memeska79
@memeska79 ano mam voperovanu pasku uz teda asi 7 rokov a nemam ziaden problem

memeska79
autor
1. jan 2024

@fidorka7 joj super. Vdaka za reakciu. A dovolis si roboty akekolvek sporty? Boze ja som nebehala 8 rokov🙈 ale budem vdacna uz aj za to, ze nemusim mat stres z inych menej namahavych situacii.. dakujem, ze si sa ozvala🙏

fidorka7
3. jan 2024

@memeska79 behat v poho. skakat na trampoline som neskusala, mam iné problémy s kolenami. samozrejme ak som chorá- mám astmu a pri záchvatoch kasla alebo kýchnutí si niekedy cvrknem asi akokazdý.

memeska79
autor
3. jan 2024

@fidorka7 jasne..chapem. a dakujem.

fidorka7
3. jan 2024

@memeska79 držím palce niet sa čoho báť. úplne iná kvalita života.