Operácia strabizmu v dospelosti
Mam strabizmus, ktorý som mala ako dieťa. Dlho som nemala žiadny problem až pred 2 rokmi sa mi to začalo objavovať znova po psychyckom vypeti, zomrel mi otec a brat po ťažkej chorobe.Rozmyšlala som o operácii, mam 51 rokov a veĺmi mi vadi kontakt s ľuďmi. Mam totižto pracu, ktorá to vyžaduje. Chcela som sa opytať, ako to prebieha a aka je rekonvalescencia po operácii. Rozmyšľam o 3F očnej klinike v Košiciach.
@iveta6868 prajem Vam dobry deň.Ja som dnes po druhej operacii strabizmu,prva bola malo uspešna,teraz mi operovali aj vonkajdi aj nvugorný kutik,teda svaly,dnes je 4 den po operacii a mam pocit,že oko sa vracia zas do vnutorneho kutika.Ako ste to.mali vy?Bolo to zlepšenie vifieť hneď,ci je potrebný nejaký čas.Som z toho už zufala.
Dobry vecer, ja som sa nechala operovat v Banskej Bystrici na klinike Izak Vision, operoval ma sam Dr. Izak. Mala som vtedy 26 rokov. Strabizmus sa mi objavil v puberte, vtedy to nik nechcel riesit, nakolko to skulenie nebolo nejak extra vyrazne…ale mne to vadilo velmi, presne poznam ten pocit, ked som pri rozhovore klopila zrak alebo som radsej uhybala pohladom 😪 stacilo tak malo - jeden telefonat na kliniku, vysetrenie lekarkou, dostala som termin a uz ma aj operovali. Operacia jedneho oka trvala zhruba 30 min, bola som vo velmi velkom strese, nie je to prijemne, ked sa vam niekto zacne doslova hrabat v oku, ale urcite sa to da zvladnut. Niekolko dni po operacii samozrejme oko boli, ale rekonvalescencia je rychla. Tak smelo do toho, ja som naozaj nikdy neolutovala, ze som sa nechala operovat! Ak mate otazky, pokojne mi napiste.
@naturalka dobry den..uspali vas pri operacii?
@naturalka prosím vás, po operácii ste aj cvičili s očami? Nezmenilo sa Vám videnie?
@katarina414 zatial sa mi videnie a ani hodnota dioprii nezmenila (od operacie ubehlo 7 rokov). Cvicit s ocami som nemusela 🙂
@katarina414 zatial sa mi videnie a ani hodnota dioprii nezmenila (od operacie ubehlo 7 rokov). Cvicit s ocami som nemusela 🙂
@naturalka ďakujem pekne za odpoveď. Ja mám termín operácie vo februári.

@iveta6868 dobrý deň prosím boli ste na tej operácii strabizmu?