Operácia žlčníka - za a proti
Zistili mi , že mám kamene, vyoperovať alebo radšej nie ?
@daniela2202 a bol s tým na gastro, lebo môže mať so žalúdkom niečo
@luliu ďakujem pekne
A čo sa týka šoférovania , tak asi sa neodveziem sama domov 30 km , alebo sa mýlim ? 😃
Kolegynin muž bol na Kramaroch a odsoferoval sám do Bernolákova. Keď musíš, tak musís. Ja som rada, že pre mňa prišiel muž, ale keby sa inak nedalo, zvládla by som.
podla mna v pohode odvezies, ale asi je pre istotu lepsie mat odvoz
Ahojte baby, tak čaká to asi aj mna. V piatok sa chcem ísť nahlásiť do nemocnice na operáciu, len sa veľmi bojím toho všetkého čo bude po. Dnes som bola po 3 rokoch na sone a zistili mi zväčšený žlčník a pribudli malé kamene.
@nataly246 ahoj urcite to zvladnes. Bat sa je prirodzene ale potom uvidis tu ulavu a ziadne bolesti a ked to robia laparoskopicky, tak bolest je len, akoby si po mesiaci cvicila a citis poriadnu svalovicu, inak nic hrozne 😊 drz sa
@silvicka247 ďakujem za odpoved. Hlavne nech mám po 😁.
Ja som teda bola vo februári na operácii , bolesť som cítila po operácii , ale dnes je to už všetko fajn , žiadne bolesti odvtedy . Stálo to za to.
Ďakujem ti za odpoved. Je dobre počuť aj takéto pozitíva 😄
Dufam že nebudem cakat pól roka na tu operáciu
Ahojte chcem sa spýtať či od žlčníka schudnete keď ma to začal bolieť ďakujem
Dobrý chcem sa spýtať či od žlčníka keď ma začal bolieť či aj schudne ?
@denisaaairdacova nie, nie je dôvod. Schudnete, ak budete menej jesť a vynechate nezdravé jedlá a sladke
@luliu dobre ďakujem

Pyžamo, šľapky do sprchy, papuče, župan, kozmetiku, vodu, toaletný papier, pribor