Oplatí sa ísť k súkromnému ortopédovi, keď sa u neho platí 45 eur?
Zdravím, chcel som sa spýtať, či sa oplati ísť k súkromnému ortopedovi, prvé vyšetrenie 45€...
Koľko to stojí normálne v nemocnici nevie poradiť niekto?
@martin_2002 Vždy sa oplatí ísť k súkromnému lekárovi, je to vždy iný prístup k pacientovi. On si nenechá pokaziť svoje MENO.👍
Ja chodim len sukromnemu,platim zakazdym 30e,
V nemocnici ideš cez poisťovňu, neplatis ani cent. Prístup môže byť vseliaky aj dobrý aj zlý. Dôležité je či ten tvoj súkromný ortoped ma zmluvy s poisťovňou, tak aby si ďalšie vyšetrenia už naplatil napr. Rtg či MR detto lieky, ci odoslanie na dalsie vyšetrenia. Lebo za MR to potom bude pálka.
@martin_2002 ak nemá zmluvu s poisťovňou tak budeš platiť aj za lieky aj za RTG, prípadne asi aj iné vyšetrenia ako samoplatca.
ci sa oplati zalezi najviac od referencii toho lekara, nie od poplatku. za dobreho rada zaplatim, boli sme so synom u podologa + fyzioterapeutly naraz (viem, nie je to ortoped, ale bolo nam to odporucene) a nechali sme tam 140€, ktore vobec nelutujem. je rozdiel ci je to nejaky poplatok alebo nema vobec ziadnu zmluvu s poistovnami, potom si platis za uplne vsetko s tym spojene. lepsie prestudovat cennik dopredu. casovo ale mozno da skorsi termin a skor ho dodrzi ako ten v nemocnici
jednoduche porovnanie na jednej strane vah, aku kvalitu resp recenzie ma ten neplateny, cize ten cez poistovnu a to iste na druhej strane vah, aku kvalitu a recenzie ma ten plateny..ja si to vzdy takto porovnavam
@jasomzabka môj muž bol v Ba v septembri u súkromného, v poliklinike. 40e každá návšteva , RTG platil, injekcie do kolena tiež, ani po mesiaci nebolo zlepšenie, ba zhoršenie a bolesti sa veľmi zvýšili. Keď už po 6.tyzdnoch bolo ešte horšie, pýtal sa veľmi slušné na MR, pán doktor sa nahneval a vykričal mu hnusne , že mu ziadanku nedá, že zneužíva zdravotníctvo, poisťovne , ziapal veru dosť. Že je stimulant ...
Tak sa môj na.sral, išiel k inemu do MA, súkromný tiež, neplatil žiadne vstupné, behom 5 minút mal ziadanku na MR. Meniskus, krížny väz, bakerova cysta. Do 3 dni termín na zákrok, domov po svojich. Platil 290 nadštandard, ostatné poisťovňa. Chodí do práce, rehabilituje v nemocnici aj doma. Obrovský rozdiel v prístupe, a to mal ten prvý suflikant krásne referencie aký je on odborník, recenzie od pacientov. A teraz sa dozvedáme od iných pacientov ako sú nespokojní, utekajú odtiaľ, a že vraj mal nejaké problémy zo zákonom.
@gemerka17 fakt ? Spomenula to kamoška, čo sa roky pohybovala v ortopedickej brandži. Hajzel jeden !
Napíšem na neho recenziu, aj riaditeľke napíšem ! Vytahal 400e, a že injekcia stačí, bude behať, kontrola o rok. A prd, bolesti sa stupňovali, arogantný bol.
Aspoň ten druhý, Pullman v Ma ho hneď riešil a rehabilitačná dr. pochvaluje, ako ho dobre zoperoval.ze precízna práca, koleno veeeelmi zlepšené.
@cacianka články nájdeš ohľadom toho. Preto ho aj z nemocnice vykopli a mal na nejaký čas zakaz činnosti. Už mu to skončilo a veselo ordinuje ďalej. Dúfam, ze koleno bude ok. Pullmanovi to tiež občas nevyjde s tými kolenami, tak len aby si vedela, keby to po roku nefungovalo. Ale tak snáď fungovať bude.
@cacianka tak mu mal tvoj muz pridat pravdivu recenziu
@jasomzabka veď to poriešime!.
Náhodou som to spomenula kamoške, že ako sa zachoval. A ona mi vraví že veď to je známa firma, uplatkar, súdne trestaný, arogantný
A prednedávnom som dostala rovnaký opis z úplne inej strany. Takže vyjadrenie pôjde na viac miest
Už má 1 lekár nas.ral, napísala som recenzie

@martin_2002 zdravie je viac ako peniaze.