Oplatí sa trichologické vyšetrenie vlasov?
Zdravím, oplatí sa takéto vyšetrenie? Je dosť drahé a neviem či reálne sa oplatí či pomôžu viac ako kožná lekárka lebo mne bars nepomohla a hľadám pomoc inde.
Ďakujem
@15jana15 Pravda asi tak ,ja sa tým zaoberám už pomaly vkuse :D A aj keď sa pozriem do zrkadla tak mám dosť :D No ja som už bola 3krát u endokrinologičky lebo u obvodnej doktorke mi pri prevetívnej prehliadke vyšla trocha nejaká nerovnováha a keď som šla ku endokrinologičke tak už bolo všetko oka tak neviem a to som bola u dvoch rôznych 😔 ešte som chcela vyskúšať endokrinologické vyšetrenie možno tiež takto mimo bežných doktorov ale niekde súkromne ale to tiež neviem či nie sú len vyhodené peniaze zase :D
Suhlasim s bashee, tricho je skor len na zistenie androgen.alopecie, v ost pripadoch su to zbytovnr vyhodene peniaze, tiez som bola. Nijak nepomohli, AA vylucili, odporucali mezo, ale vzhladom na zistene info, ak mi ziadne ziviny nechybaju, je to zbytocne - je to len komplex vitaminov na stimulaciu rastu. Popravde mne rastli vlasy dost uz od revalidu, rozmarin.vodicky, ale viac ako rast som potrebovala riesit zastavenie vypadavania vlasov.

ahoj ja som bola pred rokmi + som potom chodila na mezoterapiu a "užívala" xy rôznych šampónov a prípravkov,, nič moc... pomohlo mi keď som sa tým prestala zaoberať... čím viac som sa tým trápila tým viac vypadávali 🙂 ale čo určite skús - tak endokrinologičku,,, či to nie je štítna žľaza 🙂 to by sa dalo liečbou upraviť 🙂