Opuch a modriny po masáži
Caute, bola som dnes na masazi, pretoze som mala bolesti krizov. Maserka sa opytala, ci moze silno, lebo mam veeeela trigger bodov a guci a bohuzial aj hlboko. Hlavne v driekovej oblasti. Tak nastalo doslova mucenie. Strasne ma to bolelo, ale hoborila, ze sa uz dostala do 2. stupna. Mala som aj z bocnej strany vela guci a musela dost silno. Upozornovala ma, ze budem na vecer, ako po bitke a mam si dat aj nieco proti bolesti.
Momentalne som tak, ze driwkova cast, kde extremne silno masirovala body je opuchnuta a cervena. A z boku modriny. Ale velke.
Je toto normalne? Ja som teraz bola prvykrat. A je pravda, ze mam chrbat v dezo stave... Ale ze az tak. 🥲
Chodím na masáže roky, milujem, keď masíruje väčším tlakom ale v živote som neprišla s modrinami 🙈 takže nabudúce radšej k niekomu skúsenejšiemu, kto vie odhadnúť dĺžku masírovanie jedného miesta a rozniesť správne tlak. Bolesti sú ok, taká “svalovica” ale modriny nie.
Podľa mňa je to tvoja chyba. Mala si jej povedať, že ťa to veľmi bolí. Na jednom sedení ti to aj tak nerozmasíruje. Ja neznesiem, aby ma masáž bolela. Mám masérku, ktorá už vie. Raz dávno som bola pri mužovi a vyzerala som ako ty. Veľmi ma to bolelo a on si šiel svoje, že správna masáž bolí. Dôverovala som mu. Telo ma bolelo ešte týždeň. Nehovorím o tom, akú migrénu mi spustil. Nikdy viac som k nemu nešla. Moja masérka sa ma vždy pýta, či ma to nebolí a ak áno, zmierni tlak.
Tak to je brutal, v zivote som take modriny nemala a to som nie taka stuhnuta bola, to co bolo za masochistku?
Mohla ti ublizit
Uz by som tam nikdy nesla
@anonym_autor nie je to ok, chodim na masaze roky, som v kuse neskurocne stuhnuta, isla na mna uz aj vacsou silou ale ked su svaly velmi stihnute nikdy nejde takou silou aby ma to bolelo. Stale sa pyta ci je to ok, ak nejde uvolnit len masazou skusi aj mobilizacne techniky a v najhorsom pripade priklada banky. Jedine modriny som po masazi mala po bankach
No, ja som nevedela spat od bolesti. Driekova cast nielen modra, ale aj opuchnuta. Ako chodim, aj tak citim tu napuchnutu bolest. Som na paralene... 😏
No, ja som nevedela spat od bolesti. Driekova cast nielen modra, ale aj opuchnuta. Ako chodim, aj tak citim tu napuchnutu bolest. Som na paralene... 😏
@anonym_autor daj si nurofen, od paralenu sa len spotis😬, nabudúce sa treba ozvať, že ťa to boli

@anonym_autor