Opuch oka a zlá viditeľnosť
Priateľke robili CT vyšlo že ma opuch zrakového nervu.
Spravili MRI, vyšlo ze ma 2 loziska na mozgu ze sa podobajú na sklerózu a na porážku ( ale na jej vek nepredpokladaju porážku), vylúčili aj sklerózu, nádor ani nič také nemá na mozgu chvála Bohu.
Povedali jej, že to není neurologicky problém, ale skôr očný. Tak ju poslali na očné, opuch nemá z očí, očí ma v poriadku, čítať vidí.
Poslali ju na interne. Zobrali jej krv na vírusy, na infekčné choroby, na všetko co existuje. CRP v norme 5, leukocity trošku zvýšené. Doktori nevedia čo to je. Zajtra ide na ECHO srdca, na vyšetrenie srdca.
Zobrali jej aj na boreliozu aj na všetko co existuje. Začiatkom augusta dostala kliesta a na to 1,5 mesiaca dostala zvýšenú teplotu 37,5. Keď mala kliesta mala ist na krvné vyšetrenie ci nemá boreliozu encefalitídu nešla, antibiotiká nebrala.
Nemali ste podobný problém? Nevedia zistiť čo to je. Pomôžte prosím vás.

My sme si týmto prešli v septembri s 8 ročnou dcérkou. Absolvovala bežné očné vyšetrenie,kde bolo podozrenie na opuch očného nervu. Nasledovalo ďalšie očné vyšetrenie,ktoré potvrdilo opuch na oboch očiach. A začal kolotoč.....hospitalizácia,lumbalna punkcia,( tam bol zvýšený vnutrolebecny tlak)mri mozgu. Všetky vysledky negatívne, výsledky krvi na vírusy tiež negatívne. Sme neskutočne šťastní,že je všetko negatívne....ale ....doteraz v podstate diagnóza neurčena, pohadzajúci si nás neurolog- oftalmológ....verím,že dcéra z toho vyrastie. Očný aj neurológ hovorili, že denne majú 2 az 3 deti s opuchom očného nervu. V mnohých prípadoch nevedia, čím je to vyvolané. Kiež by sa nás tu viac našlo, takých ktorí majú podobné problémy a navzájom sa povzbudili. Držím palce,nech je to všetko dobré.