Opuch uzlín po bodnutí včelou
Včera ma pichla vcela do prstu. Žihadlo som vytiahla ale dnes ráno cítim dosť velky opuch uzlín, tlači mi to na dýchanie, neviem ako ďalej. Opuch v ruke nemám, ale cítim sa bez energie a tŕpne mi ruka. Ďakujem za radu 🙏🏼
@lili9494 Ahoj, na toto idealne antihistaminikum, poradit sa v lekarni. Sla by som najskor do lekarne a k lekarovi. Dietatu aj sebe by som dala fenistil kvapky, ale tie su na predpis.
@aliaray1 ono do teraz ro bolo v poriadku, len od rana cítim že sa mi ako keby zužujú dýchacie cesty, taký opuch pod očami, nikdy som sa s tým nestretla. Nechcem aby ma na pohotovosti vysmiali že zbytočne stresujem, ale necítim sa najlepšie.
Smer pohotovosť
Smer pohotovosť
@pribinak už som doma z pohotovosti, ešteže som nakoniec počúvla moju intuíciu, že niečo nie je v poriadku. Na pohotovosti mi povedali, že to je začínajúca alergia na včelí jed. Pichli mi hydrokortizón a už sa cítim oveľa lepšie 🙏🏼 Do budúcna mám zo sebou mať Epi pen. Ďakujem za radu ❤️
@pribinak už som doma z pohotovosti, ešteže som nakoniec počúvla moju intuíciu, že niečo nie je v poriadku. Na pohotovosti mi povedali, že to je začínajúca alergia na včelí jed. Pichli mi hydrokortizón a už sa cítim oveľa lepšie 🙏🏼 Do budúcna mám zo sebou mať Epi pen. Ďakujem za radu ❤️
@lili9494 veľa zdravia 🍀

@lili9494 Ahoj, na toto idealne antihistaminikum, poradit sa v lekarni. Sla by som najskor do lekarne a k lekarovi. Dietatu aj sebe by som dala fenistil kvapky, ale tie su na predpis.