icon

Ortognátna operácia, posun čeluste

daniela.ho
4. máj 2015

ahojte, hovorí vám niečo tento zákrok?

kondaska1
7. jún 2016

@janicaopica mozete ist aj cez svojho stomatologa ze koho vam odporuci, ale aj priamo k ortodontovi, nepotrebujete odporucajuci listok. Je dobre si pozistovat cez skusenosti, kto bol ako spokojny s vysledkom (nie len cenou), lebo ten je u vas dolezity. Ako hovori slogan jednej estetickej kliniky : "si jedine co mas" 😀 v trencine je dobry Lehotsky - otec so synom, ale samozrejme je ich tam urcite viac, len treba popatrat a pytat sa.

eja777
19. júl 2016

Baby nedali by ste mi na seba kontakt niektora ktora ste boli na tej operacii posun celuste idealne hornej? Popytala by som sa rada nieco, dakujem ak by ste sa mi ozvali na vegeta5@azet.sk

catherin12
29. júl 2016

Ahojte baby, prosim Vas je tu niekto kto uz absolvoval operaciu celuste?ja som dva tyzdne po operacii, robili mi aj hornu aj dolnu celust a som momentalne zdrotovana...neviete mi.poradit nejake recepty na mixovane jedla tak aby sa dali zjest?som dost chuda a este som aj schudla..tak aby som uz viac neschudla..dakujem za pomoc ;)

kondaska1
30. júl 2016

@catherin12 ja nie som po operacii ale tak skus tak ako detske prikmy, navar a vsetko normalne spolu vymixuj, sice to nebude vabne na pohlad ale jest treba. Alebo sa da zohnat specialna tekuta strava v lekarni - nutrilon. Nejake smoothie alebo sejky ta nezachrania...

catherin12
30. júl 2016

@kondaska1
Dakujem krasne...ja si vpodstate robim aj nieco podobne ako su tie detske prikrmy, no z masa m napina a zvracanie u mna je velmi nebezpecne preto hladam nejaku inu alternativu ;(

mentolka28
31. júl 2016

@catherin12 kup si nutridrinky...

erickatt
31. júl 2016

@catherin12 zeleninovu polievku si rozmixuj

kondaska1
31. júl 2016

@mentolka28 jojo nutridrinky 🙂 ja ze nutrilon, uz mi zasibkava 😂

gombicka
12. sep 2016

ahojte zienky, nasla som si tuto temu uplne nahodou. mam 6m synceka, viem, ze sa to u babatiek vsetko vyvija, a dufam, ze sa este pekne vyvinie, no teraz ma podstatne kratsiu spodnu sanku, a neviem, ci je to ma suvis, no v noci spi s otvorenou pusou, a ani cez den si ju nezatvori. podla mna ako laika, to suvisi s tvarom jeho pusy, kedze horna sanka je podstatne dlhsia ako spodna, prirodzene tu pusu nezavrie. mali ste aj vy takehoto problemy v detstve, ci len zbytocne stresujem? dakujem za odpovede.

kondaska1
13. sep 2016

@gombicka bud kludna, to maju vsetky babanka, kazde jedno ma tu bradicku viac vzadu a akoby predkus, suvisi to s tym aby mohli sat mliecko, postupne bude sanka dorastat, je este velmi malicky. Samozrejme tym sa nevylucuje, ze to mohol od niekoho z rodiny podedit, takto skoro sa ale este nedaju vynasat nejake diagnozy... Takisto ked zacnu vyrastat zuby tak medzi hornymi ma vacsina babatiek najskor medzeru, niektore aj dost vyraznu, ale aj to sa postupne upravi ako budu vyrastat dalsie zuby.

dominika2112
10. jan 2017

Ahojte, chcela by som sa opýtať či náhodou nemá niekto z Vás skúsenosti s doc. Statelovou z Martina a tiež by som chcela vedieť či niečo zo spomínanej liečby hradí poisťovňa. Ďakujem

kajka400
30. jan 2017

@mayra666
Dobry den všimla som so ze ze napísali ze vy ste bola operovana s čeľustou v Ke , mozte mi odporučiť pri kom ste bola a ci ste spokojna ?
Dakujem ja som tiez z východu a toto mam najbližšie

nikil
30. jan 2017

@kajka400 myslim si,ze v ke operauju najlepsie v novej nemocnici.mna operoval pan primar Hrubala v roku 2014.

mayra666
30. jan 2017

@kajka400 aj mna mal na starosti primar Hrubala

nikil
30. jan 2017

@mayra666 v novej nemocnici len on operuje take pripady.

mayra666
30. jan 2017

@nikil nieee..so mnou ma izbe lezala holka a jej robil niekto iny

nikil
30. jan 2017

Naozaj?v ktorom roku?

mayra666
30. jan 2017

@nikil no je pravda ze 2012..cize nemam sajn ako teraz robia

nikil
30. jan 2017

@mayra666 ja som vedela tak,ze jedine on operuje v novej a berie pacientov len od kallayovej.ty si chodila ku nej?

mayra666
30. jan 2017

@nikil hej k nej. A ked pride nejaky iny pacient tak ho nevezmu? To mi pride divne zeby len jeden clovek toto robil.

nikil
31. jan 2017

@mayra666 to nie je len tak,ze pride jeden clovek.to je dlhodoba spolupraca zubara s primarom.doteraz v ke len kallayova robila take pripady.teraz sa zauca este jedna pani doktorka.aj z humenneho ci odkial bral pacientov primar ale uz ani tie.všetci ostatne chodia do ba.

mayra666
31. jan 2017

@nikil viem ze to nie je ze pride clovek :D:D:D ved sama som to absolvovala. Myslela som to inak. V skratke vsetci ostatni, co v KE je X celustnych ortopedov chodia do BA. Nechcela by som...

kajka400
31. jan 2017

A mozem vediet aka cena vas vysla za tu operáciu u doktora hrubalu?

kajka400
31. jan 2017

@kajka400
Pretoze v Brne to stoji 5000€ +1300€ konzultačné a predoperacne vyšetrenie

nikil
31. jan 2017

@kajka400 preplaca poistovna

nikil
31. jan 2017

@mayra666 ja to viem tak(mozno sa mylim)ze v Ke len Kallayova ma takych pacientov,ktorych aj operuju.ostatne celust. ortopedi len vyrovnavaju zuby.

doktorka21
27. mar 2017

@kajka400 ahoj 🙂 prosim ta možem ta kontaktovať ohľadne toho Brna ? Zaujimalo by ma ci tam robia priamo konzultáciu, alebo ci ta tam ta pošle doktor zo Slovenska. Som v zahraničí a preto by mi vyhovovalo, ak by vsetko prebehlo na mieste. Môžeš mi povedat názov kliniky ? Ďakujem moc za tvoje rady. Na internete sa moc toho nedočítaš :(

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
tanika
2. apr 2017

@ruzicka603 Mudr. Andel .....syn k nemu chodí sme veľmi spokojný dajte si u neho konzultáciu čím skôr si tam zavolajte aby ste nečakala dlho na termín k nemu on je čelustný ale majú zubnú klinku proste deti všetko v narkoze aj implantáty mi sme spokojný chodíme tam už celá rodina .... a chodia k nemu až od žiliny klinika v Hlohovci určite odborník

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená