icon

Osobné skúsenosti s liekom Seroxat: Ako ho užívať?

9. júl 2024

Ahojte, dr mi navrhla uzivat seroxat, potrebujem to s nou prebrat, termin o cca tyzden. Stale neviem ci
nieco potrebujem. Citam aj vela zlych skusenosti, zle neziaduce ucinky, bojim sa toho, az tak, ze premyslam, ze sa konecne nakopnem od zajtra a skusim zit tak, aby som sa “nenamocila” do tohto “AD sveta”. Prosim ti, kt. ste brali, beriete seroxat, prosim o uprimne skusenosti :( do lupy som si dala uzivanie seroxatu, ale tak asi mi to nestaci, az tak vela mi toho nenaslo… Dakujem♥️🙂
(diagnoza f32.01 epizoda stredne tazkej depresie)

Strana
z2
marhulka13
9. júl 2024

Ja som ho brala, za mňa super

mattina8991
9. júl 2024

Ja som žiadne vedľajšie účinky nemala a zaberá ako má 😌

autor
10. júl 2024

@marhulka13 a ako dlho a ako si sa citila prosim?

autor
10. júl 2024

@mattina8991 a ako si sa citila? ja som zufala, ja neviem:(

marhulka13
10. júl 2024

Prvé týždne boli ťažké, kopa vedľajších účinkov, no potom zrazu akoby obrat a úplne super

autor
10. júl 2024

@marhulka13 a na co si to brala? mozme aj ss, zaujimaju ma realne tvoje vedl ucinky:/

marhulka13
10. júl 2024

Jasne, napís radsej ss

tuzobnik
1. okt 2024

Je tu niekto kto užíva Seroxat 20mg.

mattina8991
2. okt 2024

Ja užívam už 30 mg

tuzobnik
2. okt 2024

@mattina8991 Mne ho teraz doktorka predpísala. Beriem ho druhý týždeň. Mám z neho vedľajšie účinky. 😡 Ty ho ako dlho užívaš.

tuzobnik
2. okt 2024

@mattina8991 Na akú diagnózu ho berieš. Mne bol predpísaný na depresiu a generalizovanú úzkostnu poruchu.

mattina8991
3. okt 2024

@tuzobnik depresia a uzkosti

mattina8991
3. okt 2024

@tuzobnik už asi 5 mesiacov ho beriem

tuzobnik
3. okt 2024

@mattina8991 Pomohol ti? Je ti lepšie?

veronicat
11. júl 2025
@marhulka13

Prvé týždne boli ťažké, kopa vedľajších účinkov, no potom zrazu akoby obrat a úplne super

@anonym_autor
@mattina8991
@marhulka13 ako sa máte teraz?

autor
14. júl 2025
@veronicat

@anonym_autor
@mattina8991

@veronicat najlepsie ako som sa mohla v zivote mat🙂 som kludna, viem racionalne mysliet🙂 som taka aka som bola ale ovela kludnejsia, pre mna je to ze som mala depresiu a dala som sa na liecbu to najlepsie co sa mi mohlo stat. Vsetko stalo za to, ako sa citim teraz. Som vdacna za taku skusenost a teraz uz viem ze ta pomoc existuje a hlvne ze to nie je hanba, na kontroly chodim s usmevom a do dveri vchadzam uplne bez hanby a stresu lebo ludia co to neriesia by sa mali hanbit za zo ze sa to hanbia riesit😀 alebo proste neveria psychiatrom…ale rozumiem tiez som taka bola a chce zo odvahu - su dni este, ked sa “nemam dobre”, “ nemam naladu”, ale uz viem ze toto je v poriadku a prejde to, ale je to v minimalnej miere🙂 ak by na mna niekedy prisla este tazka epizoda urcite poziadam o pomoc zas🙂 teraz sa mi proste lahsie dycha, nasla som si svoju vnutornu pohodu🙂 neresim malickosti, nehadam sa, a cuduj sa svete s manzelom mam za ten skoro rok, najkrajsi vztah a momentalne planujeme nase prve babatko 🙂 dakujem za opytanie🙂 a ako ty?

veronicat
14. júl 2025
@anonym_autor

@veronicat najlepsie ako som sa mohla v zivote mat🙂 som kludna, viem racionalne mysliet🙂 som taka aka som bola ale ovela kludnejsia, pre mna je to ze som mala depresiu a dala som sa na liecbu to najlepsie co sa mi mohlo stat. Vsetko stalo za to, ako sa citim teraz. Som vdacna za taku skusenost a teraz uz viem ze ta pomoc existuje a hlvne ze to nie je hanba, na kontroly chodim s usmevom a do dveri vchadzam uplne bez hanby a stresu lebo ludia co to neriesia by sa mali hanbit za zo ze sa to hanbia riesit😀 alebo proste neveria psychiatrom…ale rozumiem tiez som taka bola a chce zo odvahu - su dni este, ked sa “nemam dobre”, “ nemam naladu”, ale uz viem ze toto je v poriadku a prejde to, ale je to v minimalnej miere🙂 ak by na mna niekedy prisla este tazka epizoda urcite poziadam o pomoc zas🙂 teraz sa mi proste lahsie dycha, nasla som si svoju vnutornu pohodu🙂 neresim malickosti, nehadam sa, a cuduj sa svete s manzelom mam za ten skoro rok, najkrajsi vztah a momentalne planujeme nase prve babatko 🙂 dakujem za opytanie🙂 a ako ty?

@anonym_autor tak to sú skvelé správy, držím palce, nech to všetko aj tak ostane 🙂 Ja som momentálne šiesty deň na Seroxate a sú to hrozné stavy, preto sa pýtam, či sa to zlepší, aby som mala aspoň nejakú motiváciu vydržať :(

autor
14. júl 2025
@veronicat

@anonym_autor tak to sú skvelé správy, držím palce, nech to všetko aj tak ostane 🙂 Ja som momentálne šiesty deň na Seroxate a sú to hrozné stavy, preto sa pýtam, či sa to zlepší, aby som mala aspoň nejakú motiváciu vydržať :(

@veronicat urcite ano, ja som sice stavy nemala len ma bolela hlava trosku viac ako zvycajne🙂 trrba vydrzat este si len na uplnom zaciatku🙂 ale ten koniec stoji za to, je to postupne, a nefunguje to hned, treba len trpezlivost a pockat🙂 drzim prsty🙂

veronicat
14. júl 2025
@anonym_autor

@veronicat urcite ano, ja som sice stavy nemala len ma bolela hlava trosku viac ako zvycajne🙂 trrba vydrzat este si len na uplnom zaciatku🙂 ale ten koniec stoji za to, je to postupne, a nefunguje to hned, treba len trpezlivost a pockat🙂 drzim prsty🙂

@anonym_autor chápem, tak ďakujem a nech sa darí 😊

autor
14. júl 2025
@veronicat

@anonym_autor chápem, tak ďakujem a nech sa darí 😊

@veronicat dakujem, rovnako aj tebe🙂 bude dobre neboj sa🙂 vsetko bude fajn⭐️

mattina8991
19. júl 2025
@veronicat

@anonym_autor
@mattina8991

@veronicat ja už som ho vysadila 😊 ale ten liek mi zachránil život 😊

anonym_cdfba1
19. júl 2025
@veronicat

@veronicat je to dobrý liek.Vydrz beriem ho 3 roky to je iný život nemám žiadnu ťažobu, som kludnejsia

veronicat
20. júl 2025
@anonym_cdfba1

@veronicat je to dobrý liek.Vydrz beriem ho 3 roky to je iný život nemám žiadnu ťažobu, som kludnejsia

@mattina8991
@anonym_cdfba1

Ďakujem vám za odpovede, nech sa darí 😊

krempka
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja zacnem v sobotu. Lebo dr.povedal, ze ma moze boliet zaludok. A nepribrali ste z neho?

krempka
26. nov 2025

Nepribera sa z neho?

dadadada1
26. nov 2025

@anonym_autor ahoj, beriem ho už cca.18 rokov, žiadne nežiaduce účinky, sedí mi výborne, nástup účinku až po 3- 4 týždňoch užívania. Počas tých prvých týždňov som sa necítila, ok, ale treba vydržať. Držím ti palce 🙂

anonym_7f98c2
27. nov 2025
@krempka

Nepribera sa z neho?

@krempka ja ho beriem 20 rokov a priberať som začala až po styridsiatke, ale to u nás vsetky ženy. No nadváhu určite nemám, vždy som bola štíhla na kosť, teraz som zaoblena skôr. Ale ten pokoj by mi stal aj za miernu nadváhu

autor
27. nov 2025
@krempka

Nepribera sa z neho?

@krempka nie nepribera sa z lieku, pribrat mozete akurat tak z toho, ze sa vam polepsi a zacnete mat chut zit, chut si dat sladke, a tak dalej. Ak to prezeniete, priberiete😀ale priamy ucinok priberania z lieku to nema

krempka
27. nov 2025
@dadadada1

@anonym_autor ahoj, beriem ho už cca.18 rokov, žiadne nežiaduce účinky, sedí mi výborne, nástup účinku až po 3- 4 týždňoch užívania. Počas tých prvých týždňov som sa necítila, ok, ale treba vydržať. Držím ti palce 🙂

@dadadada1 co znamena necitila som sa ok?

krempka
27. nov 2025
@anonym_7f98c2

@krempka ja ho beriem 20 rokov a priberať som začala až po styridsiatke, ale to u nás vsetky ženy. No nadváhu určite nemám, vždy som bola štíhla na kosť, teraz som zaoblena skôr. Ale ten pokoj by mi stal aj za miernu nadváhu

@anonym_7f98c2 no ja mam 46 a uz som pribrala po 40tke 4kg a ciac uz by bola dost nadvaha. A to nechxem. A to som absolutne nic nemenila co sa tyka srravy. Sladke nemam rada a jem ako myska. 2x denne.

Strana
z2