Osobné skúsenosti s liekom Seroxat: Ako ho užívať?
Ahojte, dr mi navrhla uzivat seroxat, potrebujem to s nou prebrat, termin o cca tyzden. Stale neviem ci
nieco potrebujem. Citam aj vela zlych skusenosti, zle neziaduce ucinky, bojim sa toho, az tak, ze premyslam, ze sa konecne nakopnem od zajtra a skusim zit tak, aby som sa “nenamocila” do tohto “AD sveta”. Prosim ti, kt. ste brali, beriete seroxat, prosim o uprimne skusenosti :( do lupy som si dala uzivanie seroxatu, ale tak asi mi to nestaci, az tak vela mi toho nenaslo… Dakujem♥️🙂
(diagnoza f32.01 epizoda stredne tazkej depresie)
Ja som žiadne vedľajšie účinky nemala a zaberá ako má 😌
@marhulka13 a ako dlho a ako si sa citila prosim?
@mattina8991 a ako si sa citila? ja som zufala, ja neviem:(
Prvé týždne boli ťažké, kopa vedľajších účinkov, no potom zrazu akoby obrat a úplne super
@marhulka13 a na co si to brala? mozme aj ss, zaujimaju ma realne tvoje vedl ucinky:/
Jasne, napís radsej ss
Je tu niekto kto užíva Seroxat 20mg.
Ja užívam už 30 mg
@mattina8991 Mne ho teraz doktorka predpísala. Beriem ho druhý týždeň. Mám z neho vedľajšie účinky. 😡 Ty ho ako dlho užívaš.
@mattina8991 Na akú diagnózu ho berieš. Mne bol predpísaný na depresiu a generalizovanú úzkostnu poruchu.
@tuzobnik depresia a uzkosti
@tuzobnik už asi 5 mesiacov ho beriem
@mattina8991 Pomohol ti? Je ti lepšie?
Prvé týždne boli ťažké, kopa vedľajších účinkov, no potom zrazu akoby obrat a úplne super
@anonym_autor
@mattina8991
@marhulka13 ako sa máte teraz?
@anonym_autor
@mattina8991
@veronicat najlepsie ako som sa mohla v zivote mat🙂 som kludna, viem racionalne mysliet🙂 som taka aka som bola ale ovela kludnejsia, pre mna je to ze som mala depresiu a dala som sa na liecbu to najlepsie co sa mi mohlo stat. Vsetko stalo za to, ako sa citim teraz. Som vdacna za taku skusenost a teraz uz viem ze ta pomoc existuje a hlvne ze to nie je hanba, na kontroly chodim s usmevom a do dveri vchadzam uplne bez hanby a stresu lebo ludia co to neriesia by sa mali hanbit za zo ze sa to hanbia riesit😀 alebo proste neveria psychiatrom…ale rozumiem tiez som taka bola a chce zo odvahu - su dni este, ked sa “nemam dobre”, “ nemam naladu”, ale uz viem ze toto je v poriadku a prejde to, ale je to v minimalnej miere🙂 ak by na mna niekedy prisla este tazka epizoda urcite poziadam o pomoc zas🙂 teraz sa mi proste lahsie dycha, nasla som si svoju vnutornu pohodu🙂 neresim malickosti, nehadam sa, a cuduj sa svete s manzelom mam za ten skoro rok, najkrajsi vztah a momentalne planujeme nase prve babatko 🙂 dakujem za opytanie🙂 a ako ty?
@veronicat najlepsie ako som sa mohla v zivote mat🙂 som kludna, viem racionalne mysliet🙂 som taka aka som bola ale ovela kludnejsia, pre mna je to ze som mala depresiu a dala som sa na liecbu to najlepsie co sa mi mohlo stat. Vsetko stalo za to, ako sa citim teraz. Som vdacna za taku skusenost a teraz uz viem ze ta pomoc existuje a hlvne ze to nie je hanba, na kontroly chodim s usmevom a do dveri vchadzam uplne bez hanby a stresu lebo ludia co to neriesia by sa mali hanbit za zo ze sa to hanbia riesit😀 alebo proste neveria psychiatrom…ale rozumiem tiez som taka bola a chce zo odvahu - su dni este, ked sa “nemam dobre”, “ nemam naladu”, ale uz viem ze toto je v poriadku a prejde to, ale je to v minimalnej miere🙂 ak by na mna niekedy prisla este tazka epizoda urcite poziadam o pomoc zas🙂 teraz sa mi proste lahsie dycha, nasla som si svoju vnutornu pohodu🙂 neresim malickosti, nehadam sa, a cuduj sa svete s manzelom mam za ten skoro rok, najkrajsi vztah a momentalne planujeme nase prve babatko 🙂 dakujem za opytanie🙂 a ako ty?
@anonym_autor tak to sú skvelé správy, držím palce, nech to všetko aj tak ostane 🙂 Ja som momentálne šiesty deň na Seroxate a sú to hrozné stavy, preto sa pýtam, či sa to zlepší, aby som mala aspoň nejakú motiváciu vydržať :(
@anonym_autor tak to sú skvelé správy, držím palce, nech to všetko aj tak ostane 🙂 Ja som momentálne šiesty deň na Seroxate a sú to hrozné stavy, preto sa pýtam, či sa to zlepší, aby som mala aspoň nejakú motiváciu vydržať :(
@veronicat urcite ano, ja som sice stavy nemala len ma bolela hlava trosku viac ako zvycajne🙂 trrba vydrzat este si len na uplnom zaciatku🙂 ale ten koniec stoji za to, je to postupne, a nefunguje to hned, treba len trpezlivost a pockat🙂 drzim prsty🙂
@veronicat urcite ano, ja som sice stavy nemala len ma bolela hlava trosku viac ako zvycajne🙂 trrba vydrzat este si len na uplnom zaciatku🙂 ale ten koniec stoji za to, je to postupne, a nefunguje to hned, treba len trpezlivost a pockat🙂 drzim prsty🙂
@anonym_autor chápem, tak ďakujem a nech sa darí 😊
@anonym_autor chápem, tak ďakujem a nech sa darí 😊
@veronicat dakujem, rovnako aj tebe🙂 bude dobre neboj sa🙂 vsetko bude fajn⭐️
@anonym_autor
@mattina8991
@veronicat ja už som ho vysadila 😊 ale ten liek mi zachránil život 😊
@veronicat je to dobrý liek.Vydrz beriem ho 3 roky to je iný život nemám žiadnu ťažobu, som kludnejsia
@veronicat je to dobrý liek.Vydrz beriem ho 3 roky to je iný život nemám žiadnu ťažobu, som kludnejsia
@mattina8991
@anonym_cdfba1
Ďakujem vám za odpovede, nech sa darí 😊
@anonym_autor ja zacnem v sobotu. Lebo dr.povedal, ze ma moze boliet zaludok. A nepribrali ste z neho?
Nepribera sa z neho?
@anonym_autor ahoj, beriem ho už cca.18 rokov, žiadne nežiaduce účinky, sedí mi výborne, nástup účinku až po 3- 4 týždňoch užívania. Počas tých prvých týždňov som sa necítila, ok, ale treba vydržať. Držím ti palce 🙂
Nepribera sa z neho?
@krempka ja ho beriem 20 rokov a priberať som začala až po styridsiatke, ale to u nás vsetky ženy. No nadváhu určite nemám, vždy som bola štíhla na kosť, teraz som zaoblena skôr. Ale ten pokoj by mi stal aj za miernu nadváhu
Nepribera sa z neho?
@krempka nie nepribera sa z lieku, pribrat mozete akurat tak z toho, ze sa vam polepsi a zacnete mat chut zit, chut si dat sladke, a tak dalej. Ak to prezeniete, priberiete😀ale priamy ucinok priberania z lieku to nema
@krempka ja ho beriem 20 rokov a priberať som začala až po styridsiatke, ale to u nás vsetky ženy. No nadváhu určite nemám, vždy som bola štíhla na kosť, teraz som zaoblena skôr. Ale ten pokoj by mi stal aj za miernu nadváhu
@anonym_7f98c2 no ja mam 46 a uz som pribrala po 40tke 4kg a ciac uz by bola dost nadvaha. A to nechxem. A to som absolutne nic nemenila co sa tyka srravy. Sladke nemam rada a jem ako myska. 2x denne.

Ja som ho brala, za mňa super