Osteochondróza a syndróm zamrznutého ramena
Prosim viete mi poradit?cca rok aa trapim so ramenom obstrekt lieky nezaberaju a teraz sa i pridruzila Osteochondróza ..dost neprijemne ked vas niexo boli 24/7 a pri Osteochondróze som dostala obstrek elektriku a nic nepomohlo ja uz som celmi zufala pretoze ma to obmedzuje pri praci doma atd trpim nespavostou ..budem velmi vdacna za kazdu radu ..pohybu mam az az cvicit cvicim no ziadna ulava a ako vsetrci strasia pod noze ..podla mna ani to neni spravna volba parludom sa viac po operacii pohorsili ako polepsilo...este raz dakujem za kazdu radu ❤️
A co ti doktor na to povedal? Lebo pri osteochondroze mozes mat uvolneny kusok kosti, ktory sa oddelil, a preto sposobuje bolest. A to sa asi inak ako operacne zlepsit neda, lebo co s tym kuskom? Sam von nepojde, ani sa sam nevstreba, ani nic.
Doveruj svojim doktorom; ak potrebujes, a da sa ti, poziadaj o druhy nazor ineho doktora, ale urcite nerob zaver na zaklade toho, ze niekto povedal tak, ci onak.
Nevies, v akom stave boli ini, mohli mat dokonca inu diagnozu, iny problem, a aj inu prognozu, iny ocakavany vysledok.

na zamrz rameno len civict a fyzioterapia,o ostechondr neporadim