Ovulačné bolesti
Dobry den, chcem vas poprosit o nazory, rady a pod. Asi 6 rokov sa liecim na ulceroznu kolitidu (zapalove ochorenie hrubeho creva), momentalne mam stav stabilizovany...cca pol roka dozadu sa mi vlavo vytvorila cysta na lavom vajecniku (dnes som bola u gyn, ma 5 cm, rastie, o 3 mesiace kontrola a ak bude rast, laparoskopicke odstranenie). Moj problem spociva v tom, ze odkedy mam cystu, tak ovulacia je nocnou morou...cca den, dva pred ovulaciou mam neskutocne bolesti VPRAVO a vyzaruje to az do praveho boku (boli ma v mieste medi rebrami a panvou)...tato bolest trva max. 4-5 dni a potom mam zase pokoj do dalsej ovulacie...viem, ze su zeny, kt.maju ovulacie tiez velmi silne, ale chcem sa prave vas spytat, ci vas boli aj bok???? Mate niektora podobny problem??? Ja uz mam strach, co to moze byt. V novembri som bola na preventivke u obvodnej, som objednana na kolonoskopiu. Dakujem za vam ;)

Ahoj ja sa stymto problemom trapim uz viac ako tri roky tiez mam problemy s nesmierne bolestivou ovulaciou a tiez gastro problemi som po kolonoskopii a inych vysetreniach dnes mi robili laparoskopiu v martine mne uz vysiel aj vysoky obkomarker bolesti su neznesitelne a vyzaruju pod rebra a do krizov zial nic nepomaha tiez mam za sebou 2sekcie urcite si dajte spravit kolono budete vediet na com ste a tiez laparo aby vam vzali vzorky drzim palce