icon

Oximeter

vanda323
10. mar 2022

Dievčatá, ja viem že sa veľa.kontrolujem ale, mala som na palci ten oximeter, keď som zaspavaala ,zadriemala som, a otvorila oči a tam pulz že 2 ukazovalo...to je vôbec možné? Hneď ako som sa zobudila ten sa zvýšil na 70..ja som buď už mimo dosť z toho tepu môjho alebo už nechapem

Strana
z3
miadi
11. mar 2022

Bola si v decstve zanedbavana? Alebo si z vela deti? Aj Toto moze byt jedna z pricin vzniku hypochondrie. Ty stym putas pozornost na seba. Vytvaras dramu ., Nemozes za to musi to byt strasne takto zit. Skusila si to liecit? Viem ze mas aj ine problemy uzkostne atd. Musis byt silna a bojovat stym.

simona6660
11. mar 2022

@mondolina nakoľko sa autorka extrémne sleduje tak si myslím že tabletky berie presne na minutú každý deň ako má . A ak ma zmenu v tabletkách myslím že dr. ju upozorní ako má pri prechode zo starých na nové postupovať🤷🏻‍♀️

mondolina
11. mar 2022

@simona6660
vychádzam z jej starých príspevkov, tie si asi nezachytila. vysadila AD zo dňa na deň bez konzultácie s dr., lebo sa v noci nezobudila k bábätku. a potom mala dosť zlé stavy.
@vanda323 pripnem ťa sem, aby si nemala pocit, že bez teba píšem o tebe♥️ vážne ti želám nech tu je už lepšie až úplne super🙏

simona6660
11. mar 2022

@mondolina máš pravdu , to som nezachytila.

vanda323
autor
11. mar 2022

@mondolina Ďakujem, si milá, vieš čo dnes vážne rozmýšľam o Tom že skončím aj s MK nadobro aj asi sa poradím o tej hospitalizácii, teda vážne si myslíš že som nemohla mať tep 2? Keď tu jedna slečna písala že jej dedko mal takto...asi pred cca 2-3 mesiacmi som mala holter aj ultrazvuk srdca neviem ako sa to správne volá echo či ako? A všetko bolo oka...zachytilo by to nie? Počas tehotenstva som bola aj viac krát na EKG vždy všetko oka...aj pod narkozou som bola vlastne spinal a prežila som to....

mondolina
Autor odpoveď zmazal
mondolina
11. mar 2022

@vanda323
tep je vlastne činnosť srdca, keby si mala 2 údery za minútu tak už tu nie si, srdce by sa ti zastavilo.
musíš niečo zmeniť v tom čo robíš, lebo takto to nefunguje, len sa trápiš.

vanda323
autor
11. mar 2022

@miadi Ahoj, vieš čo, na Zakladnej škole, som bola šikanovana, kvôli farbe pleti....v podstate od cca 3 ročníka až po 9. ...moja mamka.sa.to snažila riešiť ale nič moc nevyriešila.
Rodičia veľa pracovali....bola som veľa sama doma...
Ale keď.mali voľno chodili sme veľa hore dole....nemám súrodencov som jedináčik....

vanda323
autor
11. mar 2022

@mondolina Trápim sa naozaj....a veľmi už sa občas ani nevládzem kontrolovať 😪

simona6660
11. mar 2022

Zameraj sa na deti , na radosť ktorú z nich máš. A radosť ktorá ti kvôli tomu uniká🙂❤

mondolina
11. mar 2022

@vanda323
tvoja dr. čo hovorí na hospitalizáciu? je za? nemáš čo stratiť, duševný pocit zdravia stojí za to.

vanda323
autor
11. mar 2022

@simona6660 Ďakujem ti ♥️

vanda323
autor
11. mar 2022

@mondolina Tak ona akože nemá nič proti hospitalizácii...
To len ja sa bojím, lebo tá známa mi vravela že jej dcéru proste zničili že je ako bez duše tak ja takto nechcem vieš

simona6660
11. mar 2022

@vanda323 zapojím sa , neporovnávaj čo na koho vplyvalo . 1. Tá paní mohla mať aj iné problémy
2. Každý človek má iný organizmus.
3. A v zariadeniach pristupujú určite ku každému pacientovi individuálne, čiže aj postup liečenie môže mať u každého iný priebeh a iné riešenia problémov🙂

vanda323
autor
11. mar 2022

@simona6660 Áno , vidíš takto som to nevidela...skúsim sa porozprávať s.mudr. ktorá nemocnica je najlepšia

miadi
11. mar 2022

@vanda323 vies co Toto co si opisala moze byt spustac + tie ostatne veci ktore Ta trapia. Mala si niekedy regresnu terapiu? .

vanda323
autor
11. mar 2022

@miadi Nie nemala, ani neviem čo to je vlastne

vanda323
autor
12. mar 2022

@miadi Ďakujem pozriem

Strana
z3