icon

Ožiare pätovej ostrohy

ewa_ka
23. sep 2022

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť kde na SK robia ožiare na ostrou okrem LC tam teraz nerobia. Ďakujem.

zalka
23. sep 2022

@ewa_ka prečo neskúsiš rázovú vlnu na ostrohu ... ?

jarmila2010
23. sep 2022

Aj ja mám dobrú skúsenosť s razovou vlnou...dr mi ju hneď,ako prvu odporučila,že sú po nej najlepšie výsledky...máme po procedúrach aj s manželom,uz 3-4roky pokoj....inak,je tu niekoľko diskusii o patových ostrohach...skús popozerat

ewa_ka
autor
23. sep 2022

@zalka mám už za sebou prvé kolo oziarov ale nepomohlo. Chodila som do LC len tam že im nejde zatiaľ stroj a inde neviem kde to robia.

ewa_ka
autor
23. sep 2022

@jarmila2010 razovu vlnu mi robili už dávnejšie a nepomohlo

zalka
23. sep 2022

@ewa_ka aha tak to nič, čo viem tak po ožiaroch už rázová nepomôže ...

ewa_ka
autor
23. sep 2022

@zalka oziare sú posledná pomoc. Musím opakovať druhé kolo.

lucik194
23. sep 2022

@ewa_ka na haydukovej na onkologickom ustave, dole na prizemi (podzemi) dostanes priamo termin na cas (bratislava)

ewa_ka
autor
23. sep 2022

@lucik194 ďakujem

jarmila2010
23. sep 2022

@ewa_ka veľmi záleží aj ako ti tu vlnu nasmerujú.a ako intenzivne...aj tam mohol byť problém...my sme obidvaja mali po 5procedur a to som sa s ňou trápila cez 2roky...s oziarmi nemám skusenost

ewa_ka
autor
23. sep 2022

@jarmila2010 nepomohlo ešte viac ma to bolelo

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ewa_ka
autor
24. sep 2022

@zoro9836 dala som už je 3mesiace bolesť neustupila.

kakakina
24. sep 2022

Mne rázová vlna nepomohla mala som 12, oziare až po tretej sérii asi dva mesiace, a už 5 rokov mám kľud, no ozvala sa druha noha😢

ewa_ka
autor
24. sep 2022

@kakakina sme na tom rovnako tiež ma trápy aj druhá noha už mám 1x oziare za sebou a bolí 😕

jarmila2010
24. sep 2022

@kakakina
@ewa_ka my s mužom sme sa obaja prepracovali k ostrohe nevhodnou obuvou...ja uzasTnymi koženými clenkovymi topánkami z CCC....vždy som v nich mala nohu,ako vo zveráku a to som si myslela,že koža povolí...postupne ma začala päta bolieť...a muž si kúpil nové nevhodné tenisky na beh a krátko nato nastal problém...a aj zápal šliach,keďže prepínal svoje schopnosti...podľa jednej podologicky...tak,až vtedy som tu bolesť riešila aj ja...chodili sme na rázovu k jednej odborníčke tu v neďalekých kúpeľoch...neviem,ako to máte s topánkami,ale možno sa na problém pozrieť aj z tejto stranky

kakakina
7. okt 2022

@jarmila2010 tak so ta vzala za slovo a dnes som mala prvú razovu vlnu, tak uvidím koľko sedení dam. Je to vcelku finančne náročné .Ale zdravie je viac😉

jarmila2010
7. okt 2022

@kakakina drzim palce,aby vam ,tak efektivne zabrala,ako mne s muzom...nam vopred naplanovala dr 5procedur a uplne to stacilo..kolko platis za jednu?my sme 15€

hanatom
7. okt 2022

@ewa_ka ani mne nepomohlo, iba čo to príšerné bolelo .Pomohli obstreky

kakakina
7. okt 2022

@jarmila2010 35€,ale dnes na neskutočne bolela cely deň a po procedúre úplne uvoľnenie ,vôbec nebolí🤫

jarmila2010
7. okt 2022
jarmila2010
7. okt 2022

a ta suma je,teda,dost premrstena... :/

kakakina
7. okt 2022

@jarmila2010 ale keď to má pomôcť ,obetujem😉

viva13
15. sep 2025
@ewa_ka

@zalka oziare sú posledná pomoc. Musím opakovať druhé kolo.

@ewa_ka treba aj vymenny listok?ja som mala injekcie nic, po razovej som mala mesiac pokoj odvtedy to stale viec boli, chcela by som oziare skusit ale mam obavy ked ani razova nepomohla ci oziare pomozu