icon

Padanie vlasov po pôrode

1mina
1. sep 2021

Co vam pomohlo ci len cas ?

zenazaba
1. sep 2021

@1mina to druhe.

gladys_07
1. sep 2021

Cas. Celkom presne 9m.

maria898
1. sep 2021

@1mina veru len cas, mne vypadali tak ze ked som dala do chvista mala som hrozne kuty,bolo to velmi vidiet lebo koza bola biela neopalena ale casom sa to spravilo a je to zhruba ako predtym

1mina
autor
1. sep 2021

@maria898 no veru aj ja mam kuty...kupila som.si aj vitaminy uz ich jem skoro mesiac a aj tak mi ostane sem tam pramen vlasov v ruke ked si ich prehrabnem 🤨 rozmyslala som ci este nejaky sampon skusim alebo sa nato vykaslem a uz pockam kym to prejde 😂

1mina
autor
1. sep 2021

@gladys_07 ejha no dufala som ze skor...po prvom porode to.bola.chvilka a nepadali mi az takto...no nevadi ved dorastu snad 🙈

maria898
1. sep 2021

@1mina pockaj asi to nema vyznam, uz si to tak nepamatam ale sa mi zda ze tiez som vselico aj skusala ale pomohol asi az kofeinovy sampon, a mozno to bola len zhoda okolnosti a zacali vlasy rast same, normalne som potom mala jezkov v kutoch a abolo minto vidiet aj na cesticke vo vlasoch, ked zacali rast, tiez mi tam stal jezko, bolo to az komicke

kristina1001
1. sep 2021

@1mina iba čas mne prestali padať po 7 mesiacoch a teraz je to 11 mesiacov a mám kopu nových všade mi to dostáva ale aspoň mám ďalšie vlasy

siska53
1. sep 2021

@1mina cas 🙂

tosomja
1. sep 2021

Zinok a čas alebo ďalšie tehotenstvo 🤣

ummimaryam
1. sep 2021

@1mina ahoj, ja som tiez mala priserne padanie vlasov, po 2 mesiacoch som bola uplne zufala, Tak som so urobila zmes ze olivovy olej panensky, ricínovy olej... 2/3 razy som si to votrela do vlasov a nechala par hodin. Upravilo sa to, vdakabohu. Neviem ci to bola zhoda nahod alebo naozaj oleje pomohli. Teraz mi stale trochu padaju vlasy ale Tak ako pred tehotenstvom, cize pomerne v norme. ☺️

nevenka
1. sep 2021

No ja po tretom uz plesatiem docista, okrem klasickeho padania po porode sa pridala aj hyperfunkcia stitnej zlazy, ked si umyvam vlasy, idu mi po chumacoch 😭

petra_ko
3. sep 2021

@1mina Ahoj, no nie len čas, ale treba aj tomu pomáhať, ja som užívala vlasov vodičku proti vypadávaniu vlasov a na podporu ich rastu a veľmi pomohlo, Reparex Hair loss, vlasy mi vypadávali ale málo.🙏🙂

zuzudrnda
3. sep 2021

Hormonalne zmeny. 3m po porode zacalo. 7m po porode sa vratilo k normalnemu padaniu pred tehu a vlasy dorastali. Take ako v tehu uz nie. Pomahala som si lopuchovou vodou, Milva chininovy sampon, vitaminy - B12, B6, Zn, orechy...