Padanie vlasov po pôrode
Co vam pomohlo ci len cas ?
Cas. Celkom presne 9m.
@1mina pockaj asi to nema vyznam, uz si to tak nepamatam ale sa mi zda ze tiez som vselico aj skusala ale pomohol asi az kofeinovy sampon, a mozno to bola len zhoda okolnosti a zacali vlasy rast same, normalne som potom mala jezkov v kutoch a abolo minto vidiet aj na cesticke vo vlasoch, ked zacali rast, tiez mi tam stal jezko, bolo to az komicke
@1mina iba čas mne prestali padať po 7 mesiacoch a teraz je to 11 mesiacov a mám kopu nových všade mi to dostáva ale aspoň mám ďalšie vlasy
Zinok a čas alebo ďalšie tehotenstvo 🤣
@1mina ahoj, ja som tiez mala priserne padanie vlasov, po 2 mesiacoch som bola uplne zufala, Tak som so urobila zmes ze olivovy olej panensky, ricínovy olej... 2/3 razy som si to votrela do vlasov a nechala par hodin. Upravilo sa to, vdakabohu. Neviem ci to bola zhoda nahod alebo naozaj oleje pomohli. Teraz mi stale trochu padaju vlasy ale Tak ako pred tehotenstvom, cize pomerne v norme. ☺️
No ja po tretom uz plesatiem docista, okrem klasickeho padania po porode sa pridala aj hyperfunkcia stitnej zlazy, ked si umyvam vlasy, idu mi po chumacoch 😭
Hormonalne zmeny. 3m po porode zacalo. 7m po porode sa vratilo k normalnemu padaniu pred tehu a vlasy dorastali. Take ako v tehu uz nie. Pomahala som si lopuchovou vodou, Milva chininovy sampon, vitaminy - B12, B6, Zn, orechy...

@1mina to druhe.