Pálenie a bolesť na bruchu
Čo je prosím na tom mieste kde je gulička je to na pravej strane a mám tam pálenie a občas ma to zabolí

@terezkaarthuramax ako myslite odtlak?
@terezkaarthuramax však to nie je noha, ale brucho... vidím pupok.
myslis že aky organ sa tam nachadza? alebo čo
zlcnik? slepak?
tazko povedat
Choď k lekárovi.
crevo hrube? boli ta tam? zlcnik ci pecen?
na tej strane nad pupkom je žlčník…
takže ak ťa tam bolieva alebo pichá, zatiaľ dieta a smer doktor…
@lila246 ano
Jaj prepac. Ja som si myslela ze myslis to take trosku cervene pod tou bodkou.zle som to pochopila
@elanor slepak ma neboli a je úplne niekde inde
@biba_18 a nieje žlčník vyššie? Asi je podráždene lebo neboli to stále, skôr keď mám stres už som to par krát mala
A kde je podla teba?
Ako sa prejavuje zápal slepého čreva? Typickým príznakom zápalu slepého čreva je tupá kŕčovitá bolesť brucha – najprv v hornej časti brucha, ktorá sa neskôr presunie do oblasti pupka, a napokon sa usídli v ! pravom ! podbrušku. Bolesť je zhoršovaná kašľom, hlbokým nádychom aj pohybom.
Ako sa prejavuje zápal slepého čreva? Typickým príznakom zápalu slepého čreva je tupá kŕčovitá bolesť brucha – najprv v hornej časti brucha, ktorá sa neskôr presunie do oblasti pupka, a napokon sa usídli v 😉 pravom 😉podbrušku. Bolesť je zhoršovaná kašľom, hlbokým nádychom aj pohybom.
@teki1 ja viem ale toto je niečo iné, mňa to neboli pri kašli a nemám ani kŕče, boli ma inak aj chrbát kríze a mám veľké stresové obdobie a aj tetaniu
Mňa inak napadlo že aj minule sa mi toto stalo po praženici ako keby mi vajíčka robili problém
Pozri, čo to naozaj je,sa dá zistiť v dnešnej dobe uplne bez bolesti ultrazvukom.Takto to môže byť aj žlčník alebo votrelec.😉
mna cca tam boli uz roky, caka ma hadica a kolono.
@balerina2025 a stále? Či občas ? Či to nieje zo stresu a domýšľanie
žlčník alebo pečeň, ale to ti povie lekár…
stres ano napatie, mozno chbrtica ktovie na ct a sone nic nevideli takze...
krv som mala ok, trolinka vyssie peceneove ale stale v ramci tej povolenej skaly, asi mam stukovatelu pecen ale to boli?
@balerina2025 a aké mávaš bolesti?
Mas zastavene vetry
@ivanakal trošku

Mne to pripada ako odtlak ..