Pálenie päty v noci
Zdravím.Mesiac pociťujem sem tam pálenie päty pri ležaní,hlavne pravej päty ,stále príde to v noci keď päta je položená na posteľ.Týždeň je tá pravá päta také citlivá... ďakujem za odpoveď
A rano, ked vstanes? Bez vysetrenia asi tazko radit, moze to byt plantarna fascitida - drazdena, ak je tam nejaky vyrastok ( patova ostroha) , mozes mat zlu tvrdu obuv, moze to byt od chrbtice, ... takze bez vysetrenia asi tazko radit, daj si pozriet chodidlo, cim skor tym lepsie ak bolest bude pretrvavat
odporucam obvodny, ziadanka na rtg, s tym k ortopedovi a dalej budes mudrejsia
A rano, ked vstanes? Bez vysetrenia asi tazko radit, moze to byt plantarna fascitida - drazdena, ak je tam nejaky vyrastok ( patova ostroha) , mozes mat zlu tvrdu obuv, moze to byt od chrbtice, ... takze bez vysetrenia asi tazko radit, daj si pozriet chodidlo, cim skor tym lepsie ak bolest bude pretrvavat
@felycity ráno nie , pociťujem pri státí aj sedení takú typu bolesť,skôr take je citlivé vredy,ale v noci som cítila,že pálilo , úplne na kraji päty.Ale v poslednom čase zase ma bolí veľmi driek čo mi vyráža do nohy celkom dole k chodidlá....neviem či to spolu súvisí alebo je to niečo iné...
@krasneleto pred dvoma týždňami som bola u neho s rukou ,vtedy mi vyrážalo bolesť od lopatky do laktia...vtedy som sa objednala v júli a v októbri som dostala termín....takže teraz keď sa objednám tak dostanem termín v januári....
@krasneleto u ortopéda som bola pred dvoma týždňami kde som sa objednala v júni a dostala som termín v októbri
@felycity ráno nie , pociťujem pri státí aj sedení takú typu bolesť,skôr take je citlivé vredy,ale v noci som cítila,že pálilo , úplne na kraji päty.Ale v poslednom čase zase ma bolí veľmi driek čo mi vyráža do nohy celkom dole k chodidlá....neviem či to spolu súvisí alebo je to niečo iné...
@nikoleta1872011 ano chrbtica , napr uz len podvedomy sposob drzania tela ( mozno aj kvoli bolesti chrbtice) to vsetko moze spolu suvisiet , nic ine ti neostava iba opat navstivit dr mozno aj neurolog pripadne nejaky fyzioterapeut by mohol pomoct ...
@nikoleta1872011 ano chrbtica , napr uz len podvedomy sposob drzania tela ( mozno aj kvoli bolesti chrbtice) to vsetko moze spolu suvisiet , nic ine ti neostava iba opat navstivit dr mozno aj neurolog pripadne nejaky fyzioterapeut by mohol pomoct ...
@felycity neurológ mi nepomôže,lebo na môj podnet som dostala aj infúzie v septembri ...Chcem zmeniť neurológa ,ale keď som bola v septembri tak je to možné až v marci... Ortopéd má vypísal na rehab...idem budúci týždeň, takže ešte od toho čakám,že mi bude lepšie..Na fyzioterapeua som tiež myslela ,že ju navštívim....

@nikoleta1872011 výrastky, pravdepodobne