icon

Pálenie špičky jazyka

mina121212
19. feb 2022

Dobrý deň, nevedel by mi niekto poradiť ohľadne pálenia špičky jazyka? Začalo dávno skoro mesiac. Chvíľu to troska poľaví potom zase horšie ale podstate mám stále pálenie špičky jazyka. Už som mala červene aj pod jazykom a opuchunute. Doktorke tam videla malé afty. To ustúpilo. Bola som u orl dostala som antibiotika, ústnu vodu, probiotiká nič nepomáha. Pachuť v ústach mám ale ona je podstate rovnaká ako to čo cítim akurát sa mi vracia čuch po covide ktorý som mala v novembri. Takze cítim len smrad. Velmi je to nepríjemne a mám strach čo to môže byt. Nestretol sa s tým už niekto? Keď si pozriem jazyk z blízka špička je viac červena a take malé červene bodky sú na ňom kde je červený, zvyšok jazyka vyzerá normálne. Ďakujem

mariali31
9. mar 2022

@mina121212 videl to lekár ?

zuzka2278
28. jan 2024

@mina121212 ahoj prišli ti na niečo? Ja mam presne toto už 4 mesiace a idem sa zblázniť...bola som.u milióna doktorov a nič zatial

mina121212
autor
29. jan 2024

@zuzka2278 ahoj nie. Všetko bolo ok ale prestala som požívať jednu pastu a ústnu vodu a problém zmizol. Skús vymeniť značku.

isabella15
24. júl 2025
@zuzka2278

@mina121212 ahoj prišli ti na niečo? Ja mam presne toto už 4 mesiace a idem sa zblázniť...bola som.u milióna doktorov a nič zatial

@zuzka2278 ahoj , ja to mam tiez po kovide a uz vyse dva roky... rovnako s tym mi po kovide bol diagnostikovany reflux , na ten beriem teraz lieky ale jazyk je stale rovnaky... okrem toho aj castokrat stipe, tiez som bola u milion doktorov a nic... skor ta vysmeju a poslu na psychiatriu.. takze tak..

zuwa78
6. nov 2025
@mina121212

@zuzka2278 ahoj nie. Všetko bolo ok ale prestala som požívať jednu pastu a ústnu vodu a problém zmizol. Skús vymeniť značku.

@mina121212 palila ta spicka jazyka??cely čas alebo len keď si umyvala zuby s tou pastou.....aka to bola zub.pasta???
Mala si spicku aj zacervenanu????

mina121212
autor
16. nov 2025
@zuwa78

@mina121212 palila ta spicka jazyka??cely čas alebo len keď si umyvala zuby s tou pastou.....aka to bola zub.pasta???
Mala si spicku aj zacervenanu????

@zuwa78 Ahoj, už si to presne nepamätám. Značka to bola doterra čo sú esenciálne oleje a majú aj tuto kozmetiku. Ale u mna to už bola aj zlá psychika. Dosť som sa bála. Ale zmenila som pastu a problém odišiel. Takze u mna asi alergia.

zuwa78
16. nov 2025
@mina121212

@zuwa78 Ahoj, už si to presne nepamätám. Značka to bola doterra čo sú esenciálne oleje a majú aj tuto kozmetiku. Ale u mna to už bola aj zlá psychika. Dosť som sa bála. Ale zmenila som pastu a problém odišiel. Takze u mna asi alergia.