Pálenie tela
Dobrý deň ....chcem sa spýtať ,má niekto pri užívaní AD pocit pálenia tela /krku,rúk ,žalúdku.atd./?Beriem Escitalopram 10mg a hneď ako som si dala prvú tbl./5mg/ mi večer začalo pálenie tela a následne mi zostalo velke teplo .Potom som mala cca 2 týždne pokoj a znova pálenie .Doktorka povedala že to nemôže byť s AD ale čítala som že to má viac ľudí kt.beru AD .Je to max.neprijemne ,už mám stavy kedy to zase príde,niekedy je to silnejšie,inokedy slabšie,raz sa mi dokonca začalo zahmlievať pred očami 🙄
@janula1976 ďakujem vám za odpoveď už som zúfalá domislam si vselieke choroby samozrejme že som bola u lekára ale musím čakať nik o tomto páleni nič nepočul takže krv a vselieke vyšetrenia a strach najhoršie.
@eeee49 no mňa keby pálili len dlane tak by to bolo relatívne ,,v pohode" ale zoberte si že by vás pálilo telo zvnútra ..žalúdok ,chrbát celé ruky a nenormálne horko mi zostalo zakaždým ....psychiatrická mi ani akoby neverila tak som sa to naučila zvládať s prešlo to 🤷....ale pokiaľ budete mať výsledky v poriadku tak to bude určite psychického rázu a možno aj tie hormóny ako som už spomínala.....nebojte sa ...hlavne kľud lebo tým si to len zhorsujete
@iveta16161616 Dobrý deň...na ten pocit na zvracanie má doktorka upozornila ,mala som to asi 2 týždne...potom to prešlo ,a to pálenie žalúdka a návaly tepla som tiež mala a hneď ako som si dala prvú tabletku ....beriem Esciralopram...takže ja myslím ,že to máte určite s toho ....treba len vydržať čo sa týka toho pocitu na zvracanie tak to prejde
@eeee49 no mňa keby pálili len dlane tak by to bolo relatívne ,,v pohode" ale zoberte si že by vás pálilo telo zvnútra ..žalúdok ,chrbát celé ruky a nenormálne horko mi zostalo zakaždým ....psychiatrická mi ani akoby neverila tak som sa to naučila zvládať s prešlo to 🤷....ale pokiaľ budete mať výsledky v poriadku tak to bude určite psychického rázu a možno aj tie hormóny ako som už spomínala.....nebojte sa ...hlavne kľud lebo tým si to len zhorsujete
@janula1976 ja beriem citalec asi mesiac a stalo sa mi to teraz v priebehu dvochbtyzdnov druhykrat.presne ako opisujete. akoby mi horel hrudnik a vylialo sa to do noh ,ruk, zaludka…. a potom mi ostalo strasne teplo a pot. plus tep vyskocil nenormalne,tak som sa aj zlakla,ze co mi je…. k dr idem az v sept,tak jej to urcite spomeniem.
@janula1976 ja beriem citalec asi mesiac a stalo sa mi to teraz v priebehu dvochbtyzdnov druhykrat.presne ako opisujete. akoby mi horel hrudnik a vylialo sa to do noh ,ruk, zaludka…. a potom mi ostalo strasne teplo a pot. plus tep vyskocil nenormalne,tak som sa aj zlakla,ze co mi je…. k dr idem az v sept,tak jej to urcite spomeniem.
@zulumilo no ja keď som to spomenula doktorke pozerala na mňa ako puk ....musela som sa s tým vysporiadať sama...mala som to len zo začiatku ako som začala.brat tabletky

@eeee49 a ešte som si všimla že keď sa niečoho zlaknem tak vtedy akoby prešlo mnou pálenie ale hneď to prejde ...držte sa a hlavu hore ...bude to dobre uvidíte 🙂