Panická porucha, strach a úzkosti
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či sa niekdo lieči na panicku poruchu a úzkosti ako to znášate?? Čo vám zaberá proti strachu?? Tiež si všímate všetko na svojom tele? Pichne vás a už sa bojíte či vám niečo není a predtým kým nebola panicka porucha tak vás pichlo a neriešili ste to a teraz čistý opak aj mate skúsenosťi napíšte čo vám pomohlo.
ja tieto fyzické prejavy mám druhý týždeň. Pri tom prvom ataku som sa tak zľakla že som hneď navštívila lekára /psychiatra, a ten mi nasadil lieky. teraz hľadám psychologicku ambulanciu na terapie. Musím to zvládnuť
@llenka014 dievčatá ja som schudla 10 kg keď mi to začalo. Takže áno chudne sa zo stresu. Ešte sem tam cítim búšenie srdca ale keď sa niečím zamestnam tak to prejde
@lagunka0000 chcem pribrať omg extrém chudnúť takto, a ešte sj žalúdočné problémy k tomu
@llenka014 neboj priberies, keď som sa upokojila tak už mám 5 kg naspäť, hoci nemuseli byť 😭 inak bolesti brucha sú zo stresu . Aj ja som to tak mala, píla som všetky možné žalúdočné čaje no našťastie už to prestalo
@lagunka0000 ale mala si bolesti nie kŕče, take iné ja mám pod rebrami až k pupku a po bokoch k chrbtici
@lagunka0000 brala si aj lieky? či si to zvládla sama.
@llenka014 nie kŕče áno také divné bolesti neviem to opísať, niekedy v strede medzi prsiami a popod rebrá až pod lopatkou, bola som aj na hadicu a nič našťastie
@mia37 bez liekov zatiaľ, už by mi asi niečo zistili záväzné kedy bolo, teda aspoň dúfam. Akurát že nám málo draslíka a vitamínu D tak to dopĺňam a ešte že stredový hormón aldosteron mám vyšší no a samozrejme tlak som mala vysoký tak tabletky na tlak
@lagunka0000 ja som hadicu nezvládla
@mia37 malo byť stresovy hormón
@llenka014 bola super sestrička aj s lekárom tak som to dala
@lagunka0000 to sa dá zistiť ? Omg aj ja chcem
@lagunka0000 obdivujem
@llenka014 bola som v Ľubochni hospitalizovana a tam mi robili aj hormóny ohľadne obličiek a štítnej či z toho nemôže byť tlak a zistili mi ten hormon
@lagunka0000 neviete ako sa vola? Chcela by som si dať spraviť viem že serotonin je hornom šťastia ten sa dá tiež z krvi robiť ale tamto by som chcela vedieť
@llenka014 ortostaticky test ale ten pokiaľ viem robia iba tam a musí sa tam ležať a potom 4 hodiny stáť alebo chodiť a robia sa odbery krvi a moču
@lagunka0000 och ale niekedy že stačí aj vápnik magnezium a sa zisti keď je malo ke úzkosť
@llenka014 Minerály zistia z krvi či ich je dostatok to mi dala urobiť interná tak treba skúsiť a možno aj všeobecná dr by to mohla dať
@lagunka0000 dnes som si sama platila na helicobaktera v medirexe
@llenka014 a už vieš výsledky?
@lagunka0000 budú až o týždeň že na toto sa týždeň čaká až do BA posielali
Ahojte, ako sa máte? Ako sa Vám darí v liečbe?

@mia37 aj ja to ešte mi preskakuje srdce a som nekludna nepokojná ja som aj schudla neviem či stres za to môže alebo brucho čo má boli