Panický záchvat a búšenie srdca

iveta543
20. feb 2021

Pekný deň zažil niekto takýto záchvat rýchly rytmus srdca búšenie srdca nával horúčavy triaška strach panika pocit na odpadnutie problémy z dýchaním.Toto všetko sa zo mnou deje v tom stave.Ak má niekto skúsenosti a pozna ten stav budem rada ak napíšete.
Vopred vďaka.

luciar260
4. mar 2021

@anikab83 tak pocit ze mi nieco vadi v krku mam skoro stale, uz som si na to aj zvykla, a najviac neznasam ked sa v noci zobudim na to ze sa dusim .... mavas to tiez ? Ja niekedy aj kazdu noc

chuandavid
4. mar 2021

@irusa aha, prajem vám aby všetko dobré dopadlo, buďte pozehnana 🙏

irusa
4. mar 2021

@chuandavid ďakujem krásne...aj vám všetko dobré

anikab83
4. mar 2021

@luciar260 ano mávam. Ale takto ako teraz cítim to hrdlo , tak je to už na nervy. Cítim ako by sa mi niečo zaseklo v krku a mala ho opuchnuté. Mám pocit že sa dusím , že ma niekto škrtí. Už som čítala aj o refluxe

lolita365
4. mar 2021

@irusa áno sú to len pocity, ale my to prežívame veľmi a nie dobre nám je, kto nezažil nevie čo toto všetko s nami dokáže urobiť

lolita365
4. mar 2021

@irusa určite by bolo dobre keby sme sa my všetky čo toto prežívame podelili o rady ako toto všetko zvládať, tipi čo na to funguje, s žiť život plnohodnotne, teraz veľa ľudí má s tým problém aj preto že nie sme tak často medzi ľudí aj toto je ten dôvod, dobre je sa s niekym porozprávať kto toto všetko prežíva..

lolita365
4. mar 2021

@chuandavid a chodíte často medzi ľudí? Kamarátky atď? Chodievaťe niekam?

luciar260
5. mar 2021

@anikab83 to poznam , je to neprijemne, niekedy sa mi to vystupnuje ked mam dostat menzes asi to ma suvis aj s hormonmi... mas aj pocit stale ze si musis odkaslat ??? Mne to tak zavadzia niekedy ze ma drazdi na kasel

irusa
5. mar 2021

@lolita365 ja pracujem s ľuďmi...čiže, keď prídem domov potrebujem skôr kľud

chuandavid
5. mar 2021

@lolita365 nie vôbec preto mi nevadí ani karantena 😀 jedine chodím raz do mesiaca na veľký nákup

anikab83
5. mar 2021

@luciar260 áno dráždi ma to aj na kašeľ . U mňa to vyzerá na reflux